306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪🐲

DOBRODOŠLI NA PML

Gradonačelnica Harmonia-e ALIKA, i njen partner Meloetta su svečano otvorili most ka gradu muzike i kulture ove regije, otpevavši zajedno himnu Valorisa - Bridges ! Time je PML i zvanično počeo ! Za Meloettu se inače govori da se njene melodije pevaju posebnom vokalnom tehnikom, koja može da kontroliše osećanja onih koji ih čuju. Nadam se da uživate u svečanostima!

Copilot_20260614_154910.webp

Last edited:
Ne znam sta @Uprava kaze, ali mislim da je trebalo staviti vremenski razmak izmedju pocetka biranja brojeva I pocetka prijavljivanja pesama.

Predloženo je od uprave, ali kao organizator koji prvo kaže hop pa skoči, sam već napisao pravilo a nisam video. Nebitno je svakako, imate do petka vremena, što je sasvim ok ako mene pitate :)

Last edited:
Ne znam sta @Uprava kaze, ali mislim da je trebalo staviti vremenski razmak izmedju pocetka biranja brojeva I pocetka prijavljivanja pesama.

Rekla sam mu to, prvobitno jer je lakše kod sortiranja i snalaženja šta i gde, ali nije pod moranje da ide tako. Ako se snašao i ovako, sasvim je u redu. 🙂

Znam da ja definitivno ne bih mogla. 🤣 I tag za upravu ne postoji, pominjete nas samo po nadimcima kao i sve ostale forumaše. 😀

Iskreno se nadam da i ostatak izdanja nece proteci u istom maniru. 🥹

@Ivana Ne samo zbog toga, nego oni koji pre dobiju zadatak imaju prednost u odnosu na ostale.

Last edited:
Šampion regije Djokaris Joost nam je doveo ucesnice svog talent show-a koji je vezan samo za pevanje (znam da je bezveze ali šta ćemo) da nam izvedu izvornu, folklornu pesmu Valoris regije i motivišu vas na učestvovanje! Nadamo se da uživate u programu!

Copilot_20260614_180916.webp

Last edited:
Iskreno se nadam da i ostatak izdanja nece proteci u istom maniru. 🥹

@Ivana Ne samo zbog toga, nego oni koji pre dobiju zadatak imaju prednost u odnosu na ostale.

Da, imaš pravo. Onda, za ubuduće definitivno gledati razdvajanje početka roka za traženje brojeva i prijava pesama.👍

Inače da znate da sam sutra odsutan sa foruma do večernjih sati, opravdano.

Tako da zadatke ili preuzimajte večeras do 23, ili sutra kad vam budem odgovorio što će biti tek u poslepodnevnim/večernjim časovima, jednu grupicu pokemona ste skoro sve pokupili, ako se desi da nestane iz zadataka obavestiću vas na vreme, da prestanete misliti o pesmama na tu temu!

Što se tiče prihvatanja pesama samo se držite smernica (žanrovi i tipovi pokemona su tu da vas usmere) i ograničenja, i čitajte plz :P Fleksibilni smo u prihvatanju pesama, ali samo da ne bude nešto što je očigledno neka druga grupa ili baš nema nikakve veze sa onim što smo napisali ili pripada baš estetski elementu koji niste dobili, uz praćenje ograničenja prijava će biti verovatno oki.

Last edited:
Utišali ste ste načisto. Ajd na temi nego generalno sa prijavama. Molio bih vas još jednom da prođete kroz pravila, pročitate dodatna ograničenja, i pitate ako vam nešto nije jasno. Nego da se vratimo mi u samu regiju.

Pošto je tek odreagovao kad je čuo da ste utihnuli, predsednik Valoris-a säm angažovao YOASOBI bend da izvedu svoju pesmu posvećenu ovim magičnim stvorenjima. Društvo mu pravi njegov Gardevoir, koji pleše svojim telekinetičkim moćima iznad kupališta, a za koga se govori da čuva svog Trenera sopstvenim životom kao i da ima sposobnost da vidi budućnost. Inače po ćoškovima kruže priče da mu Gardevoir i više od Pokémona??? Ma da li možete poverovati u takve budalaštine!

Copilot_20260615_204225.webp

I inače ako ne grešim, pokupili ste sve VODENE, i NORMALNE Pokémone!

Attachments

• Copilot_20260615_204225.webp
    Copilot_20260615_204225.webp
    271.7 KB · Views: 0
Last edited:
S obzirom da sam na moru i da veci deo vremena provodim na plazi uz knjigu i kupanje, a uvece uz fudbal, plus sto sam zaboravio kako se koji pokemon zove, nekako sam uspeo da sastavim ekipu uz pomoc googla i wiki.

Moja ekipa (pisacu na nasem kako se izgovara):

Skvirtl
Pidzi
Carmander
Fenekin
Dziglipuf
Sindakvil

Sad kad listam spisak polagano mi se vraca secanje na njih. U ovom trenutku je to ta ekipa. U nekom drugom momentu bi mozda bila neka druga.

Preferiramo ekipice od 5, izbegavajte startere u njima (ko razume sta su) da ne bi ljudi insinuirali sta ste poslali :P

Samo da napomenem da menjam drugi post u SLOBODNE zadatke, obzirom da ih sad ima dosta manje, da bi vama bilo lakše i preglednije :)

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪🐲
Back