Zato je specijalno za Vas naspravljen Starlight Crater!
(Ali kakva pro ekipica Steelix, Talonflame, Slowking, Luxray, Hypno i Gengar! Fali ti samo Mega )
Meni je najmeme pokemon uvek i uvek biti Psyduck! Ta patketina je smejurija!
Svako ima pravo da napravi svoju ekipicu i prikaže je baš kao Zeleni Samo bez korišćenja Pokemona koga dobije za zadatak. Tu ekipicu putovanja kroz Valoris možemo na kraju!
Inače postoje dva vrlo posebna pokemona. Neće vam promeniti ništa vezano za pesme ali da vidim da li ćete provaliti ko ih dobije
Pokedex je uručen Ivani sa njenim starterom, kaže da je zadovoljna, vaši vas čekaju od sutra od 12.
Samo strpljenja. I menjaćemo brojeve ko duplira, a ja ću što pre ažurirati prvu stranicu zauzetim, možda pre i nego vam odgovorim na poruke, mada ne očekujem neku navalu. Samo strpljenjca.
Planirao sam da nastavim pauzu od FSC-a ali kao neko je ko je kao mlađi obožavao Pokemone, volim ih i dalje da se razumemo, ali to je tada bilo nešto posebno, moraću da učestvujem na ovom... Čestitke Evilu na pobedi na prethodnom FSC-u i organizatoru Pokahontasu iako nisam ispratio ceo FSC. Hteo sam da učestvujem i na prošlom izdanju ali pesme koje sam imao a da odgovaraju uslovima mi se nisu dovoljno svidele da ih prijavim..
Tema veoma interesantna, moj supružnik bi bio oduševljen i učestvovao bi u organizaciji ali naprosto nije deo ove zajednice. No, šalje pozdrave renomiranom forumašu na ideji.
Ja lično Pokemone ne poznajem, znam samo da je Pikaču jedini koji ne ulazi u lopticu i to je to. Nadam se dobrom zadatku jer ne bi bilo prikladno propustiti ovo izdanje, naprosto za dobar brak moraju se praviti kompromisi.
Ja i nisam neki fan, mada sam se sad, gledajući neke snimke podsetila nekih koji su mi bili simpatični, nezaobilazni Pikachu na prvom mestu, onda ovaj Markov koji me je u isto vreme bio simpa i zasmejavao me, a ponekad iritantan, a sladak mi je bio i onaj što ima kao oblik zvezde na glavi ili tako nešto.
Ja sam se kao mali više ložio na digimone, ali sam i pokemone voleo, ponovo sam počeo da ih gledam kada je izasla ona igrica gde ih loviš po gradu xD Moj omiljeni je oduvek bio/la…
Ja nikada nisam bio fan tih japanskih franšiza, nije me privlačilo ni kao dete od 11-12 godina to da gledam, lol. Ali sećam se da je među mojom generacijom bila opšta pomama kad su se pojavili Pokemoni dvehiljaditih.
Očekujem zadatak, nadam se da ću ovaj put imati sreće, pošto obično nemam kada su brojevi u pitanju.
Stari, dobri Evil Smile: “praktično zavisi od mene da li ću odbiti pesmu ako mi se ne uklapa u element, zamolio bih vas da ne trolujete, ako vam se zadatak ne dopadne, ili prosto poželite.”
22 Pokémona su našla svoje trenere! Sada je neophodno da treneri odaberu adekvatnu muzičku temu koja ce ih bodriti tokom borbi u PML-u!
Brojevi preuzetih Pokémona su ažurirani u drugom postu, i ažuriranje će ići sada brže.
Da napomenem i da je nekoliko forumaša pokušalo prijaviti se sinoć (shvatam da sam mnogo pisao pa se moglo promašiti) i nadam se njihovim ponovnim prijavama tokom dana, kao i prijavma onih koji su pokazali zainteresovanost! Da rešimo još par stvarčica pa će ceremonija otvaranja!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.