Prvi post je u potpunosti ispunjen linkovima, plejlistama (hvala
@Destry94 -ju na njima), informacijama vezanim za rok za glasanje u polufinalima.
Uništi me hiperlink, rkalo me prvo polufinale, pošto nisam stavljao hiperlinkove, i konstantno obezbojavalo, mučio sam se da vidim šta nije u redu. Da bih shvatio napokon da boja Obsidiana, koju sam koristio je premračna, pa automatski beli kad je hiperlinkovan - samo zbog toga
Moram i par reči još na kraju izlaganja i posta. Zaista me je većina oduševila. Pošto je tema za ideju bila da bude slobodnija, uz malo ograničenja kako bismo izbegli skorašnje učesnike, i one koji su nam se ispeli na nos, nisam radio procente (ne mogu zaista) ali imam utisak da je većina, ili bar skoro polovina poslala debitante. Lajnap pesama mi je odličan, i zaista želim da najbolji pobedi. Izvinjavam se još jednom svima koje sam vraćao, ali mislim da se svima isplatilo.
I zmajevi su me načisto razočarali, niko da prijavi Madonu i Sabrinu Karpenter?
42 prijavljena, nikog nisam cimao da dođe i da učestvuje, svako ko se pojavio to je uradio apsolutno samovoljno i veliko vam hvala na tome. Troje nisu rešili zadatke, ili se nešto desilo u međuvremenu i nisu poslali prijave, ne znam tačno šta, jer mi nisu pisali od preuzimanja.
Svaka vam čast još jednom, neka najbolji pobedi!!!!