Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Fitilj je miljama ispred ove pesme lol
hebo ti te milje.....njesra i jedno i drigo. Ovi mi bar nisu iznenađenje, pa mi je ok.....a Goca je totalni promoašaj.
Naravno da se povukla namerno jer se sama nije ni prijavila. Šta će joj to sad u životu. Ako se neko napromovisao u karijeri i to uspešno ,ona je.

Mislio sam se kakav bi Anđa mogla da ima nastup i osmislio sam sjajan fever dream, bear with me.

Ona sva u seksi crnom i samo nasmejano i jebozovno peva u sredini (jer nije baš mnogo ritmično-dinamična), a ceo akcenat je na igračima koji su u duhu origamija, tj. Japana obučeni kao nindže i optočeni šljokicama.

Ključni momenti pesme - strofe, refren ženski, refren muški.
Koreo strofe - dok ona peva, oni rade stilizovane nindža trikove (mačevi, nunčake i sl.), a naravno sve u duhu muzike.
Koreo refren ženski - Nindže odjednom kreću da voguju, u stilu Denali i Gie Gunn. Svaki ima svoju koreografiju i odražavaju kao vogue ballroom takmičenje. Back up opcija - u određenim momentima igraju zajedno kako bi mogli da jedan drugog savijaju, ko origami jel'te.
Koreo refren muški - Nindže se hvataju u dinamično kolo (sjajna interna referenca sa Kakvo kolo nindža kolo), sa sve belom maramicom.

Koliko ludački zvučalo, mislim da bi pokidalo.

Jbt, ovaj lik mi je skinuo koncept. I'd just gay it up i malo više voguing malo manje instruktori fitnesa iz jeftine lokalne teretane, ali vajb je tu, čak i kolo.

Ako bude nešto brutalno idem uživo da gledam, ako budu puštali publiku uopšte

Reakcija stranaca na tekst In corpore sano... 😂 Konstrakta - novi paket za ESC! Komentar koji fali, nisam mogao da slikam: Go queen of deep hydration

Attachments

• Screenshot_20220214-201126_Discord.webp
    Screenshot_20220214-201126_Discord.webp
    82.2 KB · Views: 22
Fun fact: (meni bar) Muškarčina, Zorja i In corpore sano zvuče bolje na slušalicama (preko telefona), a Origami preko zvučnika (na kompu)

A ovo je trenutno stanje na tabeli, rangiralo čak 55 ljudi što je zaista ogromno interesovanje ako imamo u vidu koliko pesama ima.

Attachments

• Screenshot_20220214-202055_Discord.webp
    Screenshot_20220214-202055_Discord.webp
    41.7 KB · Views: 14
i ju što su forumašice utihnule ...
brutalna tišina...
ponestalo mašte, sve ideje potrošene, šmrc, jbg :ROFLMAO:

Last edited:
Od tog posta prošlo dva sata, od tvog odgovora na post 40 minuta... pocrkaše "Zorjini" od muke izgleda 😂😅
Ko zna šta tajno i u tišini spletkare 😏

i ju što su forumašice utihnule ...
brutalna tišina...
ponestalo mašte, sve ideje potrošene, šmrc, jbg :ROFLMAO:
Nije se čak niko setio ni da povodom Goce sad provali da umetnica mora biti zdrava 😕

Status
Not open for further replies.
Back