Fudbal

It's coming home??

🤣🤣

Odličan fudbal Engleza za sad. Iran odlučio da ide na odbranu i to im nije pošlo za rukom.

Zanimljivo i na prošlom svjetskom prvenstvu u prvoj utakmici Engleske protiv Tunisa,golman Tunisa morao zbog povrede da napusti utakmicu.

Ocekivano rutiniranje.

Iran isto tako ocekivano igra bunker ali ne pomaze to kad je protivnik znatno kvalitetniji. Nadam se da ce prikazati vise protiv laksih protivnika, Englezi jednostavno nisu ekipa sa kojom mogu da se mere.

It's coming home??

🤣🤣

Odličan fudbal Engleza za sad. Iran odlučio da ide na odbranu i to im nije pošlo za rukom.

Ako nastave i u daljem toku prvenstva sa ovakvom igrom, zašto da ne.:D Jedino što, u tom slučaju ne bismo mogli da živimo od njihovih navijača.

Čini se da je Iran dobra ekipa, ali vidi se razlika u kvalitetu, verujem da će imati više šanse protiv SAD i Velsa i tu trebaju tražiti eventualno prolaz dalje.

Zanimljivo mi da je VAR opet imao posla u mislim istom trenutku kao i juče. A svakako je tempu utakmice odmogao i dugačak prekid, iako se nadam da će iranski golman biti dobro (ono je bilo baš gadno).

Ako nastave i u daljem toku prvenstva sa ovakvom igrom, zašto da ne.:D Jedino što, u tom slučaju ne bismo mogli da živimo od njihovih navijača.

Čini se da je Iran dobra ekipa, ali vidi se razlika u kvalitetu, verujem da će imati više šanse protiv SAD i Velsa i tu trebaju tražiti eventualno prolaz dalje.

Zanimljivo mi da je VAR opet imao posla u mislim istom trenutku kao i juče. A svakako je tempu utakmice odmogao i dugačak prekid, iako se nadam da će iranski golman biti dobro (ono je bilo baš gadno).

Slažem se za navijače. Zato sam uživao kad ih je Italija pobedila na Evropskom prošle godine ali opet ne mogu a da ne primetim da igraju dobar fudbal. Samo što Iran nije ekipa za merilo nekog kvaliteta i snage ekipe.

A da, ovo poslednje definitivno tačno. Posebno, imajući u vidu ekipe koje imaju za rivale, s obzirom da bi tada mogle igrati ulogu i neke druge stvari. :D

A da, ovo poslednje definitivno tačno. Posebno, imajući u vidu ekipe koje imaju za rivale, s obzirom da bi tada mogle igrati ulogu i neke druge stvari. :D

Da haha. Vels i USA su im rivali i verujem da će i tu želeti da se isile i da ih ponize. Koliko je to moguće ja ne znam 🤣. Videćemo večeras šta će prikazati Vels i USA.

Iran je stvarno ocajna ekipa. Imali su gomilu problema tokom ove godine, tako da i nije iznenadjenje ovaj rezultat

Meni ovaj rezultat jeste iznenađenje. Očekivao sam pobedu Engleza bez većih problema, ali primiti šest golova je previše. Ovo mi je realan rezultat da su npr. Englezi igrali protiv Andore. Iran nije baš toliko loš tim. No dobro, videćemo kako će igrati u nastavku turnira.

Kako jedva? Bili su prvi u azijskim kvalifikacijama, ispred Koreje

Evo Milan me prestigao xD

Iran definitivno nije losa ekipa. I na proslom Mundijalu su pokazali odredjeni kvalitet iako nisu prosli dalje. Nisu bez sansi protiv SAD-a i Velsa.

Senegal odlican za sada.

Back