Fudbal

Malo me muka hvata kad moram da gledam našu reprezrntaciju. Definitivno nam je potrrbna ogromna promena jer ovakve stvari protiv Albanije ne smeju da se dešavaju...

Danas na fejsu video jednu objavu... kao pitali ChatGPT... ,,Ko će pobediti? Srbija ili Albanija". I Chat rekao da će biti 1:1. U komentarima pljuvačina, a pogledaj sad ovo. Ispada da nas je veštačka inteligencija još i precenila 😂

Edit: kraj i bye bye SP.

Zategla bih sredinu, to mi na prvi pogled deluje bušno. Ostalo je lepo skroz, nijedna "zvezda" u timu mimo Halanda, ekstra si izbudzetirao.
Meni je baš taj vezni red doneo pobedu prošlo kolo, brilirali su.

Mala mi zevesa preko glave i očiju... šta smo mi danas izgubili. Hhahahha

I tako je Srbija ponovo dotakla dno. Pre svega nejasna mi je boja dresova, a potom i totalno bezidejno igranje... jako očajna postavka.

Koga vidite kao novog Selektora Srbije? Ja bih voleo da to bude Paunović, ali iskreno čisto sumnjam da je to ikako moguće da se zaista i desi.

Mogu samo reći da mi nije žao i da nisam ni gledao utakmicu.
To dovoljno govori šta mislim o selektroru i ljudima koji vode fudbalski savez i državu.
Gde god su ćacad ušla tu više ni trava ne raste. Raskantali su nam košarkašku reprezentaciju u prajmu, nije se ni očekivao neki drugi ishod sa jednom igrački prosečnom fudbalskom reprezentacijom.
Mišljenje o igranju u Leskovcu ne bih ni pisao, toliko je sve jasno ko dan.

Prelepo je videti ćacad fudbalerčiće kako se valjaju po blatu, i to doslovno na novom terenu koji se nakon rekonstrukcije već raspao i zaglibio. Plašili se pumpanja publike po stadionu, pa doveli onog komandira koji preti studentkinji silovanjem da zavodi red, ali na kraju im Albanci zaveli red. Karma je čudo.

Trenutno me najviše zanima hoće li Zelenortski Otoci sutra ispisati povijest i plasirati se na Mundijal 🙏 trebalo bi svakako jer igraju protiv zadnjeplasiranog Esvatinija

Back