Fudbal

Bolje da je sacekao da prodju ove mucne kvalifikacije pa da krene sve ispocetka.

Ovaj poraz je očekivan od starta i pristojan je u poređenju sa petardom kod kuće.

Ono što je zakucalo šanse za SP jeste utakmica iz Leskovca gdje ama baš ništa nije bilo kako treba i presudila je što se prolaska tiče

Uvek je najlakše tražiti krivce u drugima. Bitno da im se gradi nacionalni stadion, valjda da mogu i na njemu da gube od Albanije, a sutra možda i od Andore ili Farskih ostrva.

Pa jeste najlakše ali ovde je jasno šta je uticalo na rezultat najviše

Vidim da je Kostić izjavio da bi sa Paunovićem pobijedili Albaniju

Стојковић је био одличан селектор, док је био селектор. А био је селектор све док није ставио политику испред свог посла и пустио "стручне кадрове" да му кроје тактику и спискове. Наравно да то није било за Џ, он је на крају добио милионски рачун у банци,ми као нација још кесну генерацију просуту у канализацију.

Жалосно је да тим који је у А лиги нација није могао да буде први у квартету са Албанијом, Летонијом и крем бананицом од репрезентације

Nadam se da će se makar za kvalifikacije za Euro uozbiljiti. Uz proširenje broja učesnika po svemu bi trebali da budemo 90% redovni učesnici.

Uvek je najlakše tražiti krivce u drugima. Bitno da im se gradi nacionalni stadion, valjda da mogu i na njemu da gube od Albanije, a sutra možda i od Andore ili Farskih ostrva.
Takve utakmice se dobijaju/gube van terena

Takve utakmice se dobijaju/gube van terena
Onda ne treba ni da izlaze fudbaleri na teren, ako je do spoljašnjih sila. Dobro su oni plaćeni, u odnosu na doprinos, da treba da snose dobar deo odgovornosti.

Nisam ni gledao sinocnu utakmicu, jer me jos uvek boli ono protiv Albanije.

Zameram im sto stalno idu za Leskovac, taman se odselim odande, oni otvore stadion za koji plus kazu da je i neispravan.

BiH pobijedila protiv Rumunije 3:1, pobjeda protiv Austrije u utorak bi nas direktno odvela na SP 🥳 Jedna od rijetkih utakmica gdje smo uspjeli do kraja odigrati, a da smo inicijalno gubili. Rumunija je pobijedila Austriju prije mjesec dana, tako da su sve karte otvorene. 🌠

Last edited:
Bravo za Bosnu!! Jako mi je drago stvarno.

Za Hrvatsku sam svakako očekivao da idu na Svetsko ali i njima bravo!

Malo kasnim ali ipak....

eng.png

Presmiješno mi je bilo kako se bila pojavila mogućnost da San Marino sklopom okolnosti kvalifikacija ode u baraž za Svjetsko u slučaju da je Rumunija završila druga u grupi i da su bili teško poraženi od iste Rumunije 😂

Moldavija je ostala prva ispod crte za baraž.

Mada ovo je baš bezveze da neko ko je igrao ligu C ide u baraž.

Ne znam ko je ovaj irski Troy Parrott, ali alal mu vera. Dva gola protiv Portugala i het trik protiv direktnog konkurenta Mađarske u gostima (i to gol u 96. za ulazak u baraž) u roku od 4 dana je vanserijski za repku koja je večito prosečna.

Bravo i za Bosnu

Back