Fudbal

Poljska - Argentina 1:2
Saudijska Arabija - Meksiko 0:1
Australija - Danska 1:2
Francuska - Tunis 3:0

Ma kakvi! Nema šanse da Arabija pobedi Meksiko. Ono protiv Argentine je bilo čudo koje se jednom događa.

Ustvari htio sam da napišem obrnuto tj da će pobjediti Meksiko 2:0. Ali nema veze sad.

Ustvari htio sam da napišem obrnuto tj da će pobjediti Meksiko 2:0. Ali nema veze sad.
Pa ispravi. Imaš pravo da edituješ valjda pre početka meča.
Šteta je da ispustiš bodove kad si ovde već tradicionalno dobar. :)

Ok, ovo je moja prognoza:

Poljska - Argentina 0:2
Saudijska Arabija - Meksiko 0:2
Tunis - Francuska 0:1
Australija - Danska 0:2

Australija 1:1 Danska
Tunis 0:3 Francuska
Poljska 1:2 Argentina
Saudijska Arabija 1:0 Meksiko

Jedino zašto tipujem na Arabaiju protiv Meksika je zato što mislim da je Meksiko jako slab ofanzivno na ovom turniru. Niti jedan gol nisu dali. A Saudijci igraju strašnu odbranu. To što se zovu Saudijska Arabija ne znači da nemaju dve vlage veze o fudbalu. Ono s Argentinom je trebalo mnoge da nauči a uključujući i mene da oni itekako znaju da igraju fudbal. Sad Meksiko je ponosan tim, dobar tim, ali mislim da će i okolnosti u kojima igraju uticati na to da ipak Saudijska Arabija napravi još jedno čudo i ode u osminu finala.

Plus, ako sam dobro shvatio predikcije se mogu menjati, to nisam znao do danas :ROFLMAO: Tako da ako se pokolebam u svoju predikciju promeniću lako do početka meča. Mada mislim da će ipak biti tako da Arabijci na kraju odnose pobedu.

Australija 1:2 Danska
Francuska 3:0 Tunis
Poljska 1:1 Argentina
Meksiko 1:0 Saudijska Arabija

Tunis - Francuska 0:2
Australija - Danska 1:1 [navijački]
Poljska - Argentina 0:2
Saudijska Arabija - Meksiko 1:2

Australia - Danemarca 0:1
Tunisia - Franța 0:2
Polonia - Argentina 0:1
Arabia Saudită - Mexic 0:0

Australija 1:2 Danska
Francuska 2:0 Tunis
Poljska 0:1 Argentina
Meksiko 1:0 Saudijska Arabija

Australija 1 : 3 Danska
Franvuska 1 :1 Tunis
Poljska 1 : 1 Argentina
Meksiko 3 : 0 S. Arabija

Australija - Danska 1-2
Francuska - Tunis 4-0
S.Arabija - Meksiko 1-1
Argentina - Poljska 1-2

Poljska - Argentina 1:1
Saudijska Arabija - Meksiko 0:2
Australija - Danska 0:2
Francuska - Tunis 2:0

Već 20+ utakmica nisam dobio više od jednog boda, mislim da sam rekorder po tom pitanju trenutno, tako da tko hoće da čestita, neka čestita, ako sad ne ubodem barem točnu razliku... 😡🤬

Australija 🇦🇺 0-2 🇩🇰 Danska
Tunis 🇹🇳 1-2 🇨🇵 Francuska
Poljska 🇵🇱 0-1 🇦🇷 Argentina
Saudijska Arabija 🇸🇦 0-1 🇲🇽 Meksiko

Pa i ja sam dugo bio bez tačnog rezultata. Tek juče sam uspeo da pogodim za meč Katar - Holandija.

Inače, danas bih voleo da Saudijska Arabija napravi čudo i pobedi Meksiko.

Ne mislim na točan rezultat samo, jer to je ionako jako teško pogoditi, mislim ponajprije na razliku, tipa 3-1 završi, a ja stavim 2-0, e ni to nisam uspio ubost već 20ak utakmica, a kamoli točan rezultat, a gledajući na tablicu nikome takav crni niz nije pošao za rukom, tako da realno svaka mi čast, impresioniran sam samim sobom xD

Pa i sa mnom je slična situacija. U najboljem sličaju dobijem jedan poen, dva poena jako retko, a tri poena gotovo nikad. 🤣 Ali zato u crvenim poljima dominiram.😁

Back