Fudbal

Stojanovic nema nikakvu netrpeljivost prema Hrvatskoj reprezentaciji, pratim ga na Instagramu i na uzivo prenosima kad se ukljuci on ih uvek pohvali.

Dobro onda je lik koji komentira Arenu. Ne mogu točno znati.
Definitivno je iz Arene. Gledao sam danas preko RTSa, Milos Krivokapic je skroz bio korektan, samo je bio malo u cudu sto se 2018. gotovo ponavlja kad je Hrvatska u pitanju, ali nije rekao nista lose...

Da mi je znati što si Nikola Kalinić razmišlja sada. 2018. je mogao biti dio ekipe, a i sada. Što su ti karakter i ego.
Tavori tamo negdje, a mogao je biti s reprezentacijom.

Pa ovo je super tekst kakve budalaštine Kurir inače piše.
Što se tiče nacionalne netrpeljivosti, uglavnom je forsirana od strane tabloidnih medija i iz Srbije, i iz Hrvatske. U poslednje vreme mi stalno na Facebook-u izlaze vesti iz hrvatskih tabloida (verovatno zato što sam srpske obeležio kao spam), koji gle čuda, citiraju baš šta je napisano u srpskim tabloidima poput Kurira, Informera i sl. Mediji koji nisu pouzdani ni za čitanje vremenske prognoze. Ista mantra se radi i u Srbiji i u Hrvatskoj. Naravno da im neće pasti napamet da prenesu neku normalnu vest, skandali održavaju tiraž.
Što se tiče Dalićeve izjave, meni je bez veze i ne kapiram poentu da posvećuješ pobedu braniteljima. Ali opet, njegova stvar. Pretpostvaljam da je to samo tipična izjava za unutrašnju upotrebu.

Što se tiče polufinala. Mislim da hrvatska može protiv Argentine, tako da očekujem ulazak u finale i ove godine.

Ja sam dosta toga pratio uz forum čak sam i odgledao nekoliko utakmica. Iako u sportu imam dve leve noge lepo je navijati čestitke Hrvatima 🇭🇷 i dalje mi nije jasno da u 21.veku postoji potreba sa nacionalizmom,fašizmom.. pogotovo od strane naših medija koji podstiču takve naslove ,sve zbog sujete i ljubomore! treba priznati da su bili bolji od nas i to je to. Što se tiče daljih plasmana ne bih ništa predviđao, ali pobeda Hrv- Brazil je bila veliko iznenađenje.

Француска 3 : 1 Енглеска
Мароко 1 : 1 Португал

Француска 1 : 1 Енглеска
Мароко 0 : 2 Португал

i dalje mi nije jasno da u 21.veku postoji potreba sa nacionalizmom,fašizmom.. pogotovo od strane naših medija koji podstiču takve naslove ,sve zbog sujete i ljubomore!
Nije to zbog sujete i ljubomore već je to deo državne politike.

Maroko - Portugalija 1:2
Engleska - Francuska 2:2

Tacno tako, sve je deo drzavne politike. I to postoji u oba tabora. Recimo, krene da se prica o zagadjenju koje postoji u Beogradu, premijerka kaze "ali pogledajte, prosle godine smo bili manje zagadjeni od Zagreba" i slicno.........a ista stvar se desava i u suprotnom taboru. Obzirom da su i jedni i drugi potomci politike 90-ih, to je i za ocekivati.

Sto se danasnjih utakmica tice:

Maroko 1:1 Portugal
Engleska 1:2 Francuska

Back