Au kakav turnir i kakvi rezultati. Sto se polufinalista tice Maroko me je oduševio načinom na koji igraju, a igraju prelep fudbal. Iznenađujuće za jednu afričku selekciju, pošto su oni uglavnom poznati po nedisciplini na terenu i van njega. Način na koji su ovi došli do polufinala je stvarno impresivan, bez primljenog gola su odigrali protiv najboljih svetskih selekcija, Hrvatske, Belgije, Španije i Portugala. Svaka im čast.
Francuzi su stvarno fenomenalni i nema su tu šta dodati više. Verovatno novi stari svetski prvaci. Mbape je igračina na kub.
Hrvatska mi nije iznenađenje, došli su na turnir kao svetski viceprvaci i opravdali tu ulogu. Možda ne igraju tečno kao pre četiri godine, ali i ovo je fantazija. Mi smo za njih navijali kao da su naši i čestitke forumašima iz Hrvatske na ovom rezultatu. Političarima iz obe zemlje želim da pocrkaju od muke i zlobe
I na kraju Argentina. Volim Mesija i baš bih voleo da osvoji i taj jedini trofej što mu nedostaje, ali teško da će se to desiti. Mislim da su ova sva tri tima mnogo bolji od njih