Fudbal

Engleska - Francuska 2:2

Mada, kako god rezultatski da se završi, verujem da će biti odličan meč.

Svaka cast za Maroko, doktorski odigrana utakmica. Nisam iznenadjen ali nisam ni verovao da ce, nakon Spanije, uspeti da sruse i Portugal. Amrabat igra kao da ima 20+ godina iskustva.

Mislim da bi finale izmedju Hrvatske i Maroka bilo zaista fenomenalno.

O ovom poslednjem sam i ja razmišljala..:D Još, ako bi se, znajući komšije završilo produžecima ili penalima, baš onako pravi šlag na tortu.:ROFLMAO:

Ajmo i ovde penali sad. Iskreno, malo su mi drazi Englezi zbog Cityja (Dzeki, Kajl i Foden)...

Ipak se delimično desilo ovo što sam napisala..Mada je Kejn u isto vreme i tragičar.. Mada ne znam koji mu đavo bio da uzme i drugi penal da šutira.

Francuzi opet pokazali kako su rođeni pod sretnom zvijezdom, a Englezi opet pokazali koliki su baksuzi, ovo je baš ispadanje u engleskom stilu xD

Englezi su izbacili sami sebe sa ovog prvenstva. To je bar moj utisak posle ove utakmice.

Ipak se delimično desilo ovo što sam napisala..Mada je Kejn u isto vreme i tragičar.. Mada ne znam koji mu đavo bio da uzme i drugi penal da šutira.

Nije smeo to da uradi. Kontam ja, pritisak i sve. Ali on valjda sebe bolje poznaje nego mi. Taj penal je bilo ko drugi mogao šutirati.

na kraju ispade naša grupa najteža na svjetskom... dva polufinalista iz iste grupe... je li to uopće ikada bilo?
a kada smo ju izvukli, ono odmahnuo sam rukom i rekao super idemo dalje s 2. mjesta, mogli smo i gore proći...

Au kakav turnir i kakvi rezultati. Sto se polufinalista tice Maroko me je oduševio načinom na koji igraju, a igraju prelep fudbal. Iznenađujuće za jednu afričku selekciju, pošto su oni uglavnom poznati po nedisciplini na terenu i van njega. Način na koji su ovi došli do polufinala je stvarno impresivan, bez primljenog gola su odigrali protiv najboljih svetskih selekcija, Hrvatske, Belgije, Španije i Portugala. Svaka im čast.

Francuzi su stvarno fenomenalni i nema su tu šta dodati više. Verovatno novi stari svetski prvaci. Mbape je igračina na kub.

Hrvatska mi nije iznenađenje, došli su na turnir kao svetski viceprvaci i opravdali tu ulogu. Možda ne igraju tečno kao pre četiri godine, ali i ovo je fantazija. Mi smo za njih navijali kao da su naši i čestitke forumašima iz Hrvatske na ovom rezultatu. Političarima iz obe zemlje želim da pocrkaju od muke i zlobe

I na kraju Argentina. Volim Mesija i baš bih voleo da osvoji i taj jedini trofej što mu nedostaje, ali teško da će se to desiti. Mislim da su ova sva tri tima mnogo bolji od njih

Englezi su bili nesto bolji sinoc ali Francuzi su ipak pokazali zasto su svetski prvaci i slazem se, imaju lepe izglede da ponovo osvoje prvenstvo.

Uspeh konacno da pogodim i rezultat nakon duzeg vremenskog perioda :ROFLMAO:

Back