Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Sad kad je prošao i JESC i Mundijal, očekujem da RTS u toku sedmice objavi koliko je stiglo prijava zvanično i da počnu da preslušavaju šta je pristiglo.
Čekaj. Polako. Sad je na redu novogodišnji program. Pa Božić. Ja očekujem nešto tek tamo oko pravoslavne ng.

Sad kad je prošao i JESC i Mundijal, očekujem da RTS u toku sedmice objavi koliko je stiglo prijava zvanično i da počnu da preslušavaju šta je pristiglo.
Hoće hoće oni, samo što nisu objavili, ali posle našeg Božića :)

Prošle godine (isti krajnji rok za prijave) su preslušali pristigle pesme 17.12. tako da je vrlo moguće da su još uvek u procesu selekcije, pa mi je realno da i govorkanja ko je prošao i RTS objave krenu kad i ranijih godina.

Najjači momenti na ovoj temi, u ovom periodu su mi forumaši koji iznose neka imena koja bi mogla biti na Beoviziji a ja totalmo muuuuuuu...nikad čuo za ista, kao ono a KO SU ti ljudi uopšte, kako ,šta... odakle, zašto. ...

Ne zna se bre koj traktor vozi, koj kapiju zatvara ovde

Na temu Buč Kesidija, Luka Racić (onaj visoki član grupe) je bio jedan od pisaca "Niti" iz 2020. i bio je u green room / u tako da im koncept Beovizije uopšte nije stran.
EDIT: Zapravo su obojica visoki, onaj što nema zalizanu kosu.

Last edited:
Najjači momenti na ovoj temi, u ovom periodu su mi forumaši koji iznose neka imena koja bi mogla biti na Beoviziji a ja totalmo muuuuuuu...nikad čuo za ista, kao ono a KO SU ti ljudi uopšte, kako ,šta... odakle, zašto. ...

Ne zna se bre koj traktor vozi, koj kapiju zatvara ovde
Istina, mada je to i fora.

Beovizija je super mesto da se upoznaš sa muzičarima koji ti nikada ne bi zapali za oko, da li zbog manjka poznatosti ili zbog toga što su van tvojih muzičkih preferencija.

Status
Not open for further replies.
Back