Čekaj. Polako. Sad je na redu novogodišnji program. Pa Božić. Ja očekujem nešto tek tamo oko pravoslavne ng.Sad kad je prošao i JESC i Mundijal, očekujem da RTS u toku sedmice objavi koliko je stiglo prijava zvanično i da počnu da preslušavaju šta je pristiglo.
I ja pre mislim da će biti ovako, a ne kako neki (nepouzdani) izvori žubore.Znanicno da, a nezvanicno do kraja godine.
Uvek oko srpske ng bude spisak
Nema sanse da spisak izadje pre NG, nikad nije bilo toliko ranoGotovo je sigurno iz izvora sa RTS da ce spisak izaci prije Nove godine i da bi izbor trebao biti poslednja sedmica februara.
Sve ce ove godine biti ranije, izbor, objava pesama (zele da se duze slusaju pre izbora) i ranije ce se morati poslati final verzije.Nema sanse da spisak izadje pre NG, nikad nije bilo toliko rano
Ne lici mi to na RtsSve ce ove godine biti ranije, izbor, objava pesama (zele da se duze slusaju pre izbora) i ranije ce se morati poslati final verzije.
Hoće hoće oni, samo što nisu objavili, ali posle našeg BožićaSad kad je prošao i JESC i Mundijal, očekujem da RTS u toku sedmice objavi koliko je stiglo prijava zvanično i da počnu da preslušavaju šta je pristiglo.
Istina, mada je to i fora.Najjači momenti na ovoj temi, u ovom periodu su mi forumaši koji iznose neka imena koja bi mogla biti na Beoviziji a ja totalmo muuuuuuu...nikad čuo za ista, kao ono a KO SU ti ljudi uopšte, kako ,šta... odakle, zašto. ...
Ne zna se bre koj traktor vozi, koj kapiju zatvara ovde