Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ali realno bi bila super fora da učestvuju Keba i Goca. Ne zato što su ESC potencijal (mada ko zna :D ) već zato što bi to bilo ultra zanimljivo za gledanje na PZE.
Pa nema teoretske šanse da ih ne prime u konkurenciju, pogotovu sad što su objavljena imena pa je RTS svesan kolike bi posledice imao da nas uskrati za nešto tako (čak i pocenu najgore pesme ikada).

Joooj valjda onda bude i Nada Topčagiiić 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ona bi bila najomiljeniji i najveseliji srpski predstavnik ikada.😁
Možda bi ipak bila malo skuplji predstavnik za budžet RTS-a. 🤔🤔🤔
Za razliku od dosadašnjih srpskih predstavnika koji su za vreme proba i na konferencijama uglavnom držali po flašicu vode i pijuckali po koji gutljaj vode, Nada Topčagić je vrlo konkretna umetnica i ona bez polakilčeta domače šljivovice ne bi mogla ni da izadje iz hotela pa ni da zagreje glasne žice a kamo li da otpočne sa probama ili konferenciju za medije.
Iiiiiii idemooooo ručice dole, nogice gore. 🤗😁

A najveća estradna umetnica i književnica Vesna Vendi Vukelić? Možda u duetu sa Majom Nikolić 😍
Ubio me Bog ako se one nebi počupale i poubijale u ta 3 minuta ili za vreme proba. 😁
P.S. ,,Očekujte neočekivano" se ostvaruje polako ali sigurno.😁

Goca Lazerević ima pop-folk patritosku pesmu sa obiljem narodnih motiva, a koja treba da izazove široke emocije.
Drugačije se ne bi prijavila.

Nego nema nam Petra11 da saopšti koliko se pesama prijavilo ...

Prikladno, ako su stvarno uspeli da vrate prava ne Beoviziju lol

Eh, a tako sam se obradovao rebrendiranju...

Goca Lazerević ima pop-folk patritosku pesmu sa obiljem narodnih motiva, a koja treba da izazove široke emocije.
Drugačije se ne bi prijavila.

Nego nema nam Petra11 da saopšti koliko se pesama prijavilo ...
Vidim ja da ce ona od Putina da traži azil pod stare dane i to zajedno sa Oliverom Kovačević. 😁

Status
Not open for further replies.
Back