Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Videćemo dan posle kineske nove godine kada zvanični spisak bude bio objavljen.

Ma nemoguće da je ovo tačno, previše se imena ponavljaju... Bukvalno samo 10 imena nisu nikada učestvovala na Beoviziji/PZE.. Ostali jesu i sada ooet :rolleyes:

Koliko fejk, random osoba koja nikad nije pisala na forumu se pojavi sa navodno pouzdanom listom, a listu nisu uspeli da leakuju ni oni koji je inače leakuju 🤣

I mogu da kazem da se Marija Serifovic nije prijavila, ali je pesma Dobar vam dan bila prijavljena u demo verziji. Nakon sto je Marija kupila pesmu, pesma je povucena sa takmicenja.
Takodje, Breskvica etc nije bila uopste prijavljena.

Jel izlazi sutra spisak kao sto je Duska rekla? Budi malo i ti od koristi
Od koristi sam kad treba, danas je slobodan dan 😉 Kugla radi i vikendom, vidim...

Ni ja.
I mogu da kazem da se Marija Serifovic nije prijavila, ali je pesma Dobar vam dan bila prijavljena u demo verziji. Nakon sto je Marija kupila pesmu, pesma je povucena sa takmicenja.
Takodje, Breskvica etc nije bila uopste prijavljena.
Ama zar Leontina nije pisala ovo po Marijinim uputstvima kako i šta da napiše, i zar se nije stvarala pjesma još od perioda korone?

Ni ja.
Ama zar Leontina nije pisala ovo po Marijinim uputstvima kako i šta da napiše, i zar se nije stvarala pjesma još od perioda korone?
Ne znam, znam samo da je bila prijavljena demo verzija, kada je pesmu snimila Marija pesma je povucena sa takmicenja.

Ovo mu dođe kao ona finalna utakmica na WC-u.. napetost, drama, uzbuđenje... 🥹

Status
Not open for further replies.
Back