Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa ja to pricam sve vreme, vestacka umetnost, neko imitiranje i pokusavanje da dobiju wow Konstraktin efekat. Zena je prirodna, takva kakva je, sve spontano radi, pise inteligentne tekstove, sa dubokoumnim razmisljanjem, znaci zena pravi umetnik.Dok ove godine nazalost ce vecina likova zeleti nasilno da budu “drugaciji”Ja sve vreme to pricam, al me pojedini nazvase homofobom, al ne zameram, to su sve nasi renesansni umetnici, koji znaju sta pricaju…al jbg bez pravih argumenata…
E ne lupaj, molim te, niko te zbog toga tako nije nazvao, vec iz razloga sto si sam pominjao neke stvari i sto si prvenstveno kritikovao ucesnike koji su gej i najvise su ti oni boli oci.

Pogresan nacin interpretiranja “umetnosti” ja kritikujem, a ne dal je neko gej, ili bi ili sta vec. opet kazem mogu ti ljudi da budu i sa majmunima mene to ne zanima, ali pokazi neki kvalitet, glas, inteligenciju, sposobnost predstavljanja nekih problema kroz umetnicke stvari, kao sto je to Konstrakta uradila. A oni ce misliti ako obuju staklene stiklice, neke haljinice uz to, da ce pokazati nesto sto je umetnost, sto je kreativno, a glasa nigde, poruke nigde, teksta nigde…to je manipulisanje narodom. To za mene nece nikada biti nesto sto je okej.

Pogresan nacin interpretiranja “umetnosti” ja kritikujem, a ne dal je neko gej, ili bi ili sta vec. opet kazem mogu ti ljudi da budu i sa majmunima mene to ne zanima, ali pokazi neki kvalitet, glas, inteligenciju, sposobnost predstavljanja nekih problema kroz umetnicke stvari, kao sto je to Konstrakta uradila. A oni ce misliti ako obuju staklene stiklice, neke haljinice uz to, da ce pokazati nesto sto je umetnost, sto je kreativno, a glasa nigde, poruke nigde, teksta nigde…to je manipulisanje narodom. To za mene nece nikada biti nesto sto je okej.
Ako se dobro secam, procitao sam negde da si napisao kako te nervira sto se ESC povezuje sa gejevima? A kasnije su usledili dalji komentari…
Pa sorry, svidjalo ti se to ili ne, gejevi jesu najveci fanovi Evrovizije i tamo je gej lobi veoma izrazen.

A mozda ce samo predstaviti pop pesmu uz prikladan nastup i malo pomerenom odevnom kombinacijom. Pretenduju da idu na ESC, ne Bijenale.

Ako se dobro secam, procitao sam negde da si napisao kako te nervira sto se ESC povezuje sa gejevima? A kasnije su usledili dalji komentari…
Pa sorry, svidjalo ti se to ili ne, gejevi jesu najveci fanovi Evrovizije i tamo je gej lobi veoma izrazen.

Po ovoj logici Slavko je trebao da donese pobedu Crnoj Gori 2017. godine

Super što si ti došao da nam objasniš šta je manipulisanje narodom.

Svako može da izvede šta hoće kako hoće, kakvo manipulisanje...

Dosta izvođača koje ovde komentarišemo su novi i nisu se još ni predstavili kako treba, ovo im je šansa za to i stvarno ne možemo da znamo ni šta da očekujemo od njih tako da su predrasude nepotrebne.

Pa svi su svesni, da je gej lobi najizrazeniji na ESCu. To mozemo videti i po publici u areni, po novinarima koji prate ESC, po youtube fanovima i to je cinjenica. To svi postuju, ali potenciranje odredjenje seksualne orjentacije kao neku umetnost, kretivnost, originalnost je meni neprihvatljivo.

Super što si ti došao da nam objasniš šta je manipulisanje narodom.

Svako može da izvede šta hoće kako hoće, kakvo manipulisanje...

Dosta izvođača koje ovde komentarišemo su novi i nisu se još ni predstavili kako treba, ovo im je šansa za to i stvarno ne možemo da znamo ni šta da očekujemo od njih tako da su predrasude nepotrebne.

Zar se nije već diskutovalo, ali hajde ponovo da se kaže.
Greška je što veliki broj njih dolazi samo da bi ispromovisao sebe i/ili pesmu.
Ali dobro, bar ima onih koji stvarno žele da odu na Evroviziju i sa takvom pesmom se prijavljuju.

Zar se nije već diskutovalo, ali hajde ponovo da se kaže.
Greška je što veliki broj njih dolazi samo da bi ispromovisao sebe i/ili pesmu.
Ali dobro, bar ima onih koji stvarno žele da odu na Evroviziju i sa takvom pesmom se prijavljuju.
Poprilično je jasno da pričam o onima koji su došli da se takmiče za odlazak na ESC, a ne samo da se ispromovišu.

Naravno da ne. I tu nije rec o nikakvih logici, vec o realnosti, sto ne znaci da neko mora da pobedi na ESC jer je gej 🤣
Nisam mislio zato što je neko gej, a plus on koliko znam zvanično nije gej.
To što ti kažeš da jeste, jer ti tako izgleda i deluje, je neki vid diskriminacije.
Ja sam pre mislio zato što je njegova pesma i koncept nastupa nešto što je privlačno tom gej lobiju koji drži Evroviziju.

@Stefan28 Izvini. Meni nije bilo jasno da misliš na njih.

Pa svi su svesni, da je gej lobi najizrazeniji na ESCu. To mozemo videti i po publici u areni, po novinarima koji prate ESC, po youtube fanovima i to je cinjenica. To svi postuju, ali potenciranje odredjenje seksualne orjentacije kao neku umetnost, kretivnost, originalnost je meni neprihvatljivo.
Ne znam ko je seksualnu orjentaciju promovisao kao umetnost, ali ok. Ovde je bila prica o necemu drugom.

Poređenje Tijane i Konstrakte definitivno nije baš merodavno. Tijana je mogla na ESC-u nešto da uradi možda tipa 2005 ili 2006, a sada je to vrlo malo verovatno, što smo imali prilike da vidimo i kada je nastupala za MKD 2014, da ne spominjem pesmu sa prošlogodišnje PZE, koja po meni, teško da bi mogla da konkuriše i za festival tipa Sunčanih skala. Sa druge strane, o Konstrakti ne vredi trošiti reči, žena se pojavila sa konceptom, idejom, oduvala konkurenciju i otišla. Opet kažem, taj uspeh i takva pometnja i na lokalnom i na evrposkom muzičkom tržištu, teško da će biti ponovljena u skorije vreme.

I nazalost vecina ljudi su u ovom festivalu izgubili patriotizam. Ne gledaju ga kao neko nacionalno takmicenje zemalja, gde je ogromna cast predstaviti svoju zemlju, zastavu, nacionalnost. Kao sto je to na svim sportskim takmicenjima. Vec ga gledaju kao politicki gej cirkus sa velikim kicom i sundom. Prihvatali mi to ili ne, to je cinjenica. Davno je bilo kada se o Evroviziji govorilo sa velikim postovanjem. Mozda do negde krajem 80tih i pocetkom 90tih.

Nisam mislio zato što je neko gej, a plus on koliko znam zvanično nije gej.
To što ti kažeš da jeste, jer ti tako izgleda i deluje, je neki vid diskriminacije.
Ja sam pre mislio zato što je njegova pesma i koncept nastupa nešto što je privlačno tom gej lobiju koji drži Evroviziju.

@Stefan28 Izvini. Meni nije bilo jasno da misliš na njih.
Haha, ne lupetaj molim te 🤣🤣
Jaooo, sorry sto sam diskriminisao Slavka, zivi primer str8 muskarca 😂
Jel si ti stvarno Stres ili su se ljudi sprdali!? 🙄

Poređenje Tijane i Konstrakte definitivno nije baš merodavno. Tijana je mogla na ESC-u nešto da uradi možda tipa 2005 ili 2006, a sada je to vrlo malo verovatno, što smo imali prilike da vidimo i kada je nastupala za MKD 2014, da ne spominjem pesmu sa prošlogodišnje PZE, koja po meni, teško da bi mogla da konkuriše i za festival tipa Sunčanih skala. Sa druge strane, o Konstrakti ne vredi trošiti reči, žena se pojavila sa konceptom, idejom, oduvala konkurenciju i otišla. Opet kažem, taj uspeh i takva pometnja i na lokalnom i na evrposkom muzičkom tržištu, teško da će biti ponovljena u skorije vreme.
Ove godine Tijana deluje totalno drugojačije, Zoe Kida je tu, biče Tijana super, no sačekajmo 02.02. :)

Tačno tako... Zato mislim da je suvišno svako "Ko bi rekao da će Konstrakta...", "A kako je Konstrakta...", "Pa ako je mogla Konstrakta" i sl. prilikom svačijeg komentara da neki ucesnik tesko da moze ponuditi nešto dostojno Evrovizije

Status
Not open for further replies.
Back