Niko te ne tera da pratišI nazalost vecina ljudi su u ovom festivalu izgubili patriotizam. Ne gledaju ga kao neko nacionalno takmicenje zemalja, gde je ogromna cast predstaviti svoju zemlju, zastavu, nacionalnost. Kao sto je to na svim sportskim takmicenjima. Vec ga gledaju kao politicki gej cirkus sa velikim kicom i sundom. Prihvatali mi to ili ne, to je cinjenica. Davno je bilo kada se o Evroviziji govorilo sa velikim postovanjem. Mozda do negde krajem 80tih i pocetkom 90tih.
Nemanja97 nije nikog od njih kritikovao, samo je mislio da ove godine imamo nestandardno puno materjala za neko novo ,,Labudovo jezero"E ne lupaj, molim te, niko te zbog toga tako nije nazvao, vec iz razloga sto si sam pominjao neke stvari i sto si prvenstveno kritikovao ucesnike koji su gej i najvise su ti oni boli oci.
Poređenje Tijane i Konstrakte definitivno nije baš merodavno. Tijana je mogla na ESC-u nešto da uradi možda tipa 2005 ili 2006, a sada je to vrlo malo verovatno, što smo imali prilike da vidimo i kada je nastupala za MKD 2014, da ne spominjem pesmu sa prošlogodišnje PZE, koja po meni, teško da bi mogla da konkuriše i za festival tipa Sunčanih skala. Sa druge strane, o Konstrakti ne vredi trošiti reči, žena se pojavila sa konceptom, idejom, oduvala konkurenciju i otišla. Opet kažem, taj uspeh i takva pometnja i na lokalnom i na evrposkom muzičkom tržištu, teško da će biti ponovljena u skorije vreme.
Haha, ne lupetaj molim te
Jaooo, sorry sto sam diskriminisao Slavka, zivi primer str8 muskarca
Jel si ti stvarno Stres ili su se ljudi sprdali!?![]()
Takvih ima na kilo sto je najgore. I tako svake godine...Najgori su mi ovi koji svake godine pljuju, ali gledaju i to gledaju da bi pljuvali. Pa čemu onda taj "mazohizam" ako je toliko loše? Što gledate?
Pa ja ESC najvise volim i to je moja ljubav jos od detinjstva. Ali kao fan ESCa ne mogu neke cinjenice osporavati, to mora objektivno da se prihvati. Zao mi je sto ESC nije zadrzala svoj ugled i postovanje koje je imala u 20. veku. Zao mi je sto je ne vrednuju vise, kao najvece drzavno takmicenje na svetu u muzici. Nekada je bio prestiz ucestvovati na ovom takmicenju, danas svi beze sa njega, bar te “velike zvezde”.Niko te ne tera da pratiš
Najgori su mi ovi koji svake godine pljuju, ali gledaju i to gledaju da bi pljuvali. Pa čemu onda taj "mazohizam" ako je toliko loše? Što gledate?
Pa ja ESC najvise volim i to je moja ljubav jos od detinjstva. Ali kao fan ESCa ne mogu neke cinjenice osporavati, to mora objektivno da se prihvati. Zao mi je sto ESC nije zadrzala svoj ugled i postovanje koje je imala u 20. veku. Zao mi je sto je ne vrednuju vise, kao najvece drzavno takmicenje na svetu u muzici. Nekada je bio prestiz ucestvovati na ovom takmicenju, danas svi beze sa njega, bar te “velike zvezde”.
Samo na ovom forumu Tijana i Konstrakta mogu da se dovedu u isti kontekst i nigde više. Svaka čast stvarno.![]()
Bolje i bradate nego brkate.Samo na ovom forumu Tijana i Konstrakta mogu da se dovedu u isti kontekst i nigde više. Svaka čast stvarno.
Konstrakta se desila jednom, takva kakva je, tako nešto više nećemo doživeti, niti je potrebno. To je bio poseban momenat za sve. A ako stvarno pola takmičara dođe sa kvazi konceptima... Pa nadam se da niko od njih neće pobediti. Smešno je koliko i oni pokušaji bradatih žena posle Končitine pobede.