Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A neee…kao sto sam vec rekao, moja prijava sledece godine ide za Estoniju, pa Boze zdravlja mozda cete da me gledate na Eesti Laul. 🙃🙃🙃

• Haha
Reactions: Mrm
Prijavi se ti sledeće godine da čujemo taj vokal i kompoziciju koji nam je preko potreban, a ne posedujemo ga. Mada i da ga posedujemo to sve pada u vodu ako izvođač slučajno nije straight. Pa i Sheldon Riley za AUS prošle godine je imao kvalitetnu pesmu i jak vokal pa si ga popljuvao ko niko.
Nemanja97 obučen kao Elena Paparizou, My number one, vol 2...😂😂😂

Brt to ja često tebe hoću da pitam
Čekaj ali ozbiljno očekuješ nešto od Duo Grand, sa onim što kao peva operskim glasom narodnjake, molim ti mi reci da se šališ, pls.. 🙏🙏🙏

A neee…kao sto sam vec rekao, moja prijava sledece godine ide za Estoniju, pa Boze zdravlja mozda cete da me gledate na Eesti Laul. 🙃🙃🙃
Pogrešio si, Elena je učestvovala na MF...

Ne ne, na pravom sam putu…imam korene koji poticu iz grada Tartu, tako da Estonija je pravi izbor.

Da li neko želi da se priključi Egret fan klubu?

Ne dobijaju se pare za botovanje za Egreta, samo sendviči i kisela voda Minakva. Pa ko voli, nek izvoli

• Wow
Reactions: Mrm
Bez kritske lire nista…Stefan28, mogao bi ti sa lastisem da ucestvujes 😂😂😂
Ja sa lastišem pa bih opet bio interesantniji od tvog Dženan nastupa s babom koja plete oko tebe, tako te zamišljam.

Ali opet ne bih da vređam Dženana, loše poređenje 🥰

Status
Not open for further replies.
Back