Dua Grand
Može da bude i bućkuriš a i nešto upečatljivo i dobro
Ti mene zajebavaš?

Dua Grand
Može da bude i bućkuriš a i nešto upečatljivo i dobro
Nemanja97 obučen kao Elena Paparizou, My number one, vol 2...Prijavi se ti sledeće godine da čujemo taj vokal i kompoziciju koji nam je preko potreban, a ne posedujemo ga. Mada i da ga posedujemo to sve pada u vodu ako izvođač slučajno nije straight. Pa i Sheldon Riley za AUS prošle godine je imao kvalitetnu pesmu i jak vokal pa si ga popljuvao ko niko.
Čekaj ali ozbiljno očekuješ nešto od Duo Grand, sa onim što kao peva operskim glasom narodnjake, molim ti mi reci da se šališ, pls..Brt to ja često tebe hoću da pitam
Pa i to bi bilo originalnije od ovih karikatura na PZEu.Nemanja97 obučen kao Elena Paparizou, My number one, vol 2...![]()
Pogrešio si, Elena je učestvovala na MF...A neee…kao sto sam vec rekao, moja prijava sledece godine ide za Estoniju, pa Boze zdravlja mozda cete da me gledate na Eesti Laul.![]()
Najjače takmičenje rlnProdukcijo organizujte TGZP, imamo dovoljno kandidata ovde![]()
Onda mora i pesma na grčkom sa grčkim elementimaNemanja97 obučen kao Elena Paparizou, My number one, vol 2...![]()
Ja sa lastišem pa bih opet bio interesantniji od tvog Dženan nastupa s babom koja plete oko tebe, tako te zamišljam.Bez kritske lire nista…Stefan28, mogao bi ti sa lastisem da ucestvujes![]()
aha@Pokahontas Jel to stvarno učesnik taj sa PZE?To je već NEŠTO.. uopšte ne zvuči kao da je iz Srbije...
Videces sledece godine na estonskom izboru, pa komentarisi.