I navodno nije mogao da se seti kako se zove Sanja Vučić iako je od nje izgubio.26:26 ''Ja sam onoj Oliveri Katarini, ili ne znam kako se zove ona...''
Je l' on to pokušao da se seti imena Olivere Kovačević? LOL
Komentari su mu truli i nadam se da je u međuvremenu promenio mišljenje, jer ovako ispada užasno neiskren.
To je ta velika inovativna umetnicka zvezda, koja se razvlaci po ovoj kvazi televiziji . Izgleda da je on samo zvezda u svojoj glavi, a tek treba da mu jave da je bas nebitan…
26:55
Antipatičan, pretenciozan i nadobudan lik. Nemam poštovanje prema ljudima koji se prijave da se takmiče na Evroviziji a misle da su iznad toga.
Luka Ivanović, jedan od učesnika ovogodišnje PZE.A ko je taj?
Taj lik djeluje antipatično, nema teorije da može pobijediti kakva god da je pjesma.
Ovako na slijepo, sve više imam osjećaj da bi Angelina mogla imati barem solidnu pjesmu i pobijediti. Nije mi ona neka jaka pjevačica i izvođač, ali možda sve uklopi u skladu sa svojim mogućnostima.
Iskreno, nekako ne vidim mogućnost pobjede nekog od ovih twinkova. Nekako imam osjećaj da će svi biti previše "gejasti". Ne vidim da publika previše glasa za to, a još su maltene nepoznati skroz.
Očekujem i Hurricane u top3 publike.
Vazda su se poznate ličnosti rodile uspešneTi klinci da su neko i nesto, vec bi nesto vise bar znali o njima, bar neki kvalitet od pesme, a ne samo da nose stiklice i da se trude da pokazu neku nepostojecu originalnost
A gde si ti video da se njihova originalnost svodi na nošenje štikli? Ae više bre.Ti klinci da su neko i nesto, vec bi nesto vise bar znali o njima, bar neki kvalitet od pesme, a ne samo da nose stiklice i da se trude da pokazu neku nepostojecu originalnost
Ma dobija Petar Pupić aka Egret, živi bili pa videli.
Kad je bal, nek je maskenbal.