Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kako preskače da kaže te momente da nije izabran onomad jer nije mogao da otpjeva svoju pjesmu uživo 😂

Možda je promijenio mišljenje, a možda hoće da konačno počne neko pričati o njemu pa se zato prijavio kao i tad.

Ajde da Brena sa visine priča o ESC, ali ljudi bez ijednog hita...

26:26 ''Ja sam onoj Oliveri Katarini, ili ne znam kako se zove ona...''

Je l' on to (nespretno) pokušao da se seti imena Olivere Kovačević? LOL :eek:

Komentari su mu truli i nadam se da je u međuvremenu promenio mišljenje, jer ovako ispada užasno neiskren.

26:55 😬😬😬

Antipatičan, pretenciozan i nadobudan lik. Nemam poštovanje prema ljudima koji se prijave da se takmiče na Evroviziji a misle da su iznad toga.
To je ta velika inovativna umetnicka zvezda, koja se razvlaci po ovoj kvazi televiziji . Izgleda da je on samo zvezda u svojoj glavi, a tek treba da mu jave da je bas nebitan…😂😂

Taj lik djeluje antipatično, nema teorije da može pobijediti kakva god da je pjesma.

Ovako na slijepo, sve više imam osjećaj da bi Angelina mogla imati barem solidnu pjesmu i pobijediti. Nije mi ona neka jaka pjevačica i izvođač, ali možda sve uklopi u skladu sa svojim mogućnostima.

Iskreno, nekako ne vidim mogućnost pobjede nekog od ovih twinkova. Nekako imam osjećaj da će svi biti previše "gejasti". Ne vidim da publika previše glasa za to, a još su maltene nepoznati skroz.

Očekujem i Hurricane u top3 publike.

Taj lik djeluje antipatično, nema teorije da može pobijediti kakva god da je pjesma.

Ovako na slijepo, sve više imam osjećaj da bi Angelina mogla imati barem solidnu pjesmu i pobijediti. Nije mi ona neka jaka pjevačica i izvođač, ali možda sve uklopi u skladu sa svojim mogućnostima.

Iskreno, nekako ne vidim mogućnost pobjede nekog od ovih twinkova. Nekako imam osjećaj da će svi biti previše "gejasti". Ne vidim da publika previše glasa za to, a još su maltene nepoznati skroz.

Očekujem i Hurricane u top3 publike.

Oduzmi, saberi, pomnoži, podeli,
Tijana nas u Liverpulu veseli!!

🤩🤩🤩✌️

Ti klinci da su neko i nesto, vec bi nesto vise bar znali o njima, bar neki kvalitet od pesme, a ne samo da nose stiklice i da se trude da pokazu neku nepostojecu originalnost

Ti klinci da su neko i nesto, vec bi nesto vise bar znali o njima, bar neki kvalitet od pesme, a ne samo da nose stiklice i da se trude da pokazu neku nepostojecu originalnost
A gde si ti video da se njihova originalnost svodi na nošenje štikli? Ae više bre.

Pa posto ocigledno sa glasom i pesmom ne mogu da donesu neku inovativnost oko koje se trude bas, onda hajde da se razlikujemo sa garderobom

Ma dobija Petar Pupić aka Egret, živi bili pa videli.

Kad je bal, nek je maskenbal.

Pa ko je sada toooo?

Samo me bombardujete novim anonimusima, taman mislim da sam pohvatao nešto, a vi opet nove kao lopatom... 😡🤬

Da se držim ja Filareta? 🤔
Njega ste mi prvog nametnuli...

Ok, ovo gostovanje je kriminalno, stvarno deluje jako, jako pretenciozno. I to spominjanje starijih kolega sa krajnjim nepoštovanjem... nemam reči. Ne stoji mu taj diva momenat, meni deluje smešno. Videćemo da li će mu pesma biti dostojna "treš" takmičenja kakav je ESC.

U životu nisam vidio odvratnije biće od ove osobe. Sam Bog zna da je srpska estrada puna propalica i umišljenih zvijezda, al ovaj je pobijedio. Neke osobe zaista ne trebaju izlaziti iz podruma, bez obzira što su popularne u Kini kako jedan forumaš reče 🤣

Status
Not open for further replies.
Back