cz Češka Republika 2023: Vesna - My Sister's Crown

Češka Republika
Zato što je jasno na šta se aludira, mada ako je 1944 puštena, zašto ne bi i ova pesma.

Ceska peta na kladionici!! Sto bi rekla Monika Liugend slava Ukraini ali ovog puta Greetings from Czech rep.

• Haha
Reactions: Mrm
Ok su Vesne, ali brate meni to nije toliko dobro da tako skače po kladionicama. Podsjeća me na Manizhu, ali slabije mi je

Jel će da gleda neko večeras finale gde će se takmičiti sledećih pet numera:

Maella – “Flood“
Markéta Irglová – “Happy”
Pam Rabbit – “Ghosting”
RODAN –“Introvert Party Club”
Vesna – “My Sister’s Crown”

I meni, jer bi tada većina tvojih postova konačno dobila adekvatnu reakciju. 🤢
Hahahah, u poslednje vreme mi stizu samo lajkovi, ne bih bas rekao…al ovo je kompliment da te bockam lepim recima, dobar u pikadu, gadjam centar …🔥🔥🔥

Sto ce reci, isti su, samo sto su jedni jaci da nametnu svoju volju. Isto bi radili i drugi da su u mogucnosti, ali nisu. Tako da se ne bih slozio da je Zapad "zajednicki neprijatelj" koji remeti sisterhood, jer najkrupnija sestra svim sredstvima pokusava da nametne svoju azijsko-pravoslavnu despotiju ostalim sestrama koje imaju drugaciju istoriju i kulturnu matricu.
Azijsku?🤨

Necemo ignorisati taj deo njihovog nacionalnog identiteta. I osnivaci njihove skole geopolitike su Rusija smatrali zasebnom civilizacijom (evroazijska), a i Hantington se slagao sa tim.

Necemo ignorisati taj deo njihovog nacionalnog identiteta. I osnivaci njihove skole geopolitike su Rusija smatrali zasebnom civilizacijom (evroazijska), a i Hantington se slagao sa tim.
Rusi jedino što imaju sa Azijom je teritorije, kulturološki ne da nemaju veze, nego niđe veze.

Rusi su Istočnoevropska, pravoslavna civilizacija, nit deo azijske, nit deo zapadne protestantsko - katoličke, nit deo muslimansko - arapske. Svet za sebe.

Ne bih se slozio, a to im se vidi i po drzavnom uredjenju. Da nije bilo Petra Velikog, bilo bi jos ocitije.

Ali dobro, ti ces ostati na svom, ja na svom tako da nema poente nastavljati.

Back