Danas se predstavljaju, a onda kreće glasanje do 07.02.Zar nije 7. februara češko finale?
I meni, jer bi tada većina tvojih postova konačno dobila adekvatnu reakciju.Mnogo mi je zao sto ne ubace smajli za povracanje za komentar nekog posta…
Hahahah, u poslednje vreme mi stizu samo lajkovi, ne bih bas rekao…al ovo je kompliment da te bockam lepim recima, dobar u pikadu, gadjam centar …I meni, jer bi tada većina tvojih postova konačno dobila adekvatnu reakciju.![]()
Azijsku?Sto ce reci, isti su, samo sto su jedni jaci da nametnu svoju volju. Isto bi radili i drugi da su u mogucnosti, ali nisu. Tako da se ne bih slozio da je Zapad "zajednicki neprijatelj" koji remeti sisterhood, jer najkrupnija sestra svim sredstvima pokusava da nametne svoju azijsko-pravoslavnu despotiju ostalim sestrama koje imaju drugaciju istoriju i kulturnu matricu.
Rusi jedino što imaju sa Azijom je teritorije, kulturološki ne da nemaju veze, nego niđe veze.Necemo ignorisati taj deo njihovog nacionalnog identiteta. I osnivaci njihove skole geopolitike su Rusija smatrali zasebnom civilizacijom (evroazijska), a i Hantington se slagao sa tim.