gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

Čuje se tu nešto gospel elemenata, ko zna, možda i ne bude tako loše.. :)

Izašla trećina pesme. Prilično je dosadnjikava, kao neka pesma koja nije prošla konkurs za Melodifestivalen.

Ovaj minut deluje dosta repetitivno, a rekao bih da je to poslednji deo pesme. Nadam se da će ostatak biti dinamičniji, ali sve u svemu, ok je.

Meni ovo sto sam malo cuo, video se ne dopada. Vec vidim da ce kod mene biti medju slabijim pesmama.

Valjda Melissa drugoplasirana planira da tuži ERT zbog muljanja prilikom selekcije i ocjenjivanja, a onda izašla i vijest da će se ERT možda odlučiti na povlačenje sa ESC da bi izbjegli to sve. Balkan drama, Melissa - Maja Nikolić, mada jeste sumnjivo ovo glasanje bilo

Da li je ikada ikome trebala, realno? :p Mi Balkanci jesmo ludi i neviđene drama queens, ali mislim da se sa EX Sovjetima ipak ne možemo takmičiti, kada su skandali u pitanju (čitaj UKR, BLR).

Nema ona osnov po kom da tuzi ERT, emiter nije ni imao obavezu da organizuje ovo. Sad jedino ako postoji neki interni ugovor izmedju njih

jelena-karleusa-turbofolk.gif

Nerviraju me te lujke koje obavezno podižu tužbe i nezadovoljne su ishodima internih/nacionalnih izbora i pljuju po svemu, a onda obavezno već iduće godine poližu to što su rekle i kao MOLIM VAS JA BIH OPET NA EUROVIZIJYYY EVO MOJA PRIJAVA ;*

Ova pesma zvuči užasno dosadno. Ljudi u ERT-u koji se bave Evrovizijom prosto nisu zainteresovani za Evroviziju i to se vidi.

foteljasi ili ne: skidam kapu kako upakovase ledenu kraljicu prosle godine da ti nastup i celokupni paket izazove zeljenu emociju

Jes bilo dobro prosle godine, ali mi se cini da je tu bilo mnogo vise angazovanja od strane samog izvodjaca

Back