gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

Ovo naprimjer uopće nije loše, dosta zrelo mu zvuči glas, a tu je imao valjda 15 godina:

Ja ne blatim nikad, ako napišem da mi nikako ne obećava, to je to, niti se vređa, niti bilo šta.. Naprosto poslušam raspoloživ materijal do sada, vidim koji je žanr dominantan, ocenim malo vokal, boju glasa za moj ukus, estetiku, i onda procenim (najčešće se ispostvai tačno) da li je za mene obećavajuće ili ne...

Ne znam zašto se toliko smeješ @Petar, ništa toliko smešno nije tu napisano.. 😒😔 Evo videćeš za MF 2023, ja sam izdvojio šta mi obećava, na osnovu prethodnog materijala i uglavnom bude tako, ima odstupanja naravno, pa nisu kompozicije zakucane, ide to gore dole, i shodno tome se formira lista, ali uglavnom bude u tim nekim okvirima.. Nema šanse da će se meni na primer dopasti Theoz ispred Tennessee tears ili Panetoz, kad mi je takav pop uvek daleko iza country i rap..

Pa da se razumemo Petre, MF je jedan šablon, to svi znamo, nema tu umetnosti na izvoz.. :) i opez ponavljam, to su samo predikcije.. Ja ostavljam i za Grčku 2023 pa čak i za Austriju 2023 ptostor, ništa tu nije "zaključano", uvek ja ostavim prostor. Ali naprosto kod njih znam da je taj prostor za manevar jako, jako mali..ja po boji glasa, po sitnim emocijama u glasu već znam otprilike, šta, kako i koliko može.. :)

Ne blatim.. :) nađi me gde blatim..
Pa evo ovde je neko blatio ovog dečka, a ne ja, ti se odmah za mene zalepiš..

Ne blatim.. :) nađi me gde blatim..
Pa evo ovde je neko blatio ovog dečka, a ne ja, ti se odmah za mene zalepiš..
Pa eto reci cu prvom sledecom prilikom, sigurno necu da skrolam okolo sad i da trazim

Pola foruma kao da je muzičku akademiju završilo, svi se maestralno razumeju. 🤣🤣 Nadam se da RTS čita da znaju da ovde postoji ESC žiri materijal. Dečko zvuči skroz okej.
Ja lično, ne znam da li na mene misliš, nisam rekao da on falšira, nigde to nisam rekao, ali sam kao i uvek napisao da li se meni dopada njegiva boja glasa, izvedba, ja pišem uvek za sebe, nema to veze sa žiriranjem, pišem da li je meni prijemčivo i obećavajuće.. A ovo svakako nije... :(

Vokalno je baš zreo, nikada se ne bi reklo da ima godina koliko ima. I ima jako dobru boju glasa. Nadam se dobroj pesmi.

Izgleda su se Antonia & Maria bile povukle iz daljeg izbora, a da nisu, one bi bile i izabrane da predstavljaju Grčku..

Pametno, valjda je neko shvatio da je pesma sra*e. Ušle u uži izbor, sprdnja!

Teško mi je poverovati u to, iskreno. Ona pesma je horor, jel moguće da bi iko sa 2 grama mozga uopšte mogao to razmatrati za ESC...

Back