Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ono što mislim da je jedinstveno, ne samo u ovoj novoj eri Beovizije/PZE nego još od 2004. praktično je da ne postoji favorit na osnovu spiska. Ne postoji ta jedna ili dve pesme koje će svi potrčati da čuju kada ih puste. To je stvarno nešto novo za nas, ali je atmosfera skroz drugačija i nekako opuštenija.

dapcevic-tijana-dapcevic.gif

da, nema nijedne pesme koja je izašla ranije, nema leakova, nema tizera, nema ništa, idemo na slepo, sviđa mi se to.

Još od kada je Konstrakta pobedila razmišljao sam kakav će to efekat imati na PZE 23 i konačno ću sutra čuti lol

Počeo sam biti uzbuđen.
Prvo slušam Saru, Princa, Duo i Baloša.

Ima zapravo dosta pesama za koje sam zainteresovan.

Angelina, Tijana, Baloš, Savo Perović, Džipsi, Luke Black, Filari, Princ, Nađa(zbog Kristine Kovač), Hurricane, Stefan Shy Milan Bujaković, Pupić,... Pa i Frajle i Grand Duo.

EDIT: Zaboravih Ivonu i Borisa.

Mene zanimaju pesme Princa, Balosa, Luke Bleka, Angelline, Stefana Shy-a, Save Perovica, Borisa Subotica, Hurricane, Filarija, Zejne (njenu mozda i najvise cekam), Egreta, Dzipsija, Ivone, Eegora i Milana Bujakovica. Ovo ostalo nista

Malo li je? Mene su prosle godine zanimale 3, ove godine me umerno zanima vecina tipa kao Gamophondzije prosle godine

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back