Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
nisam očekivao da mi luka bude keči jer su mi inače njegove pesme kao neko meketanje

• Like
Reactions: FFM
Pa od ESC materijala definitivno Filip Baloš. Luka mi je stvarno wtf. Čekam nastup tu.

E ovako....Najvece iznenadjenje ovogodisnjeg festivala su Mattia Zanatta i Angela Kassiani - "Novi svet" pesma je tako mocna, neobicna i originalna. Mislim da bi ovo proslo fino na ESCu. Tijanina pesma je slatka i nista vise. Princeva jeste malo ovako za nas region, ali nije losa pesma. Savin tekst je bas onako prost, ali ritam vozi...takodje i kod Hurricane, nisu lose. i Jos bih izdvojio i Andjelu, lep instrumental. Zakljucak necemo pobediti u Liverpulu, ali mislim da se necemo ni obrukati, neki solidan plasman.

Anđa mi se sviđa. Fali mi malo više melodije uz ovaj tuc tuc jer mislim da bi se super uklopilo uz tekst, ali iovako je sasvim OK.

Luka ce, nadam se, imati Konstrakta momenat uzivo i da nece pokusavati da bude previse poseban, inace ode HRC na ESC.

Balos odličan 🤩
Drugi Filip uradio ex yu rok pesmicu na weekend matricu
Uuu Black sa nastupomom može da pokida

Scenariom za nastup bi mogao da se pozabavi Miodrag Kolarić, on je radio i Konstraktin nastup i to je bilo bez greške na onoj velikoj sceni. Bošković je isto tu, tako da je možda Luka otišao na siguricu i za ovaj eksperiment okupio Konstraktinu ekipu.

Sa dobrim nastupom Luka puca visoko u finalu, tvrde neki da se to ne može ja vam tvrdim da se to može.

Status
Not open for further replies.
Back