Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
harikeeejn - uuu zamrdao sam kukovima u krevetu ispod jorgana hahaha dobre su, odlicne, ajde da cujemo i live.. odlican start za II pf. ovo je dušu dalo za klubove.
nadia - mladalački, swift a like, ok
filarri - dobar je...zarazno. meni je ovo dobro.
.. ovde sam već jakog utiska da imamo jako raznovrstan i moderan festival/takmičenje...
zejna - oodličan ritam. veselo, vatreno i verujem da će da pokida vokalno i scenski.
frajle - u njihovom veselom fazonu, dobre..
igor i bane - za žanrovski raznovrstan festival. to je to.
egret - leepoo, like it, veoma, onaj drugi deo posebno kad se uključuje ženski vokal
dzipsii - mmm njegov glaas, dobro je, ajde, može.. dobar je, volim dvornik vibe. čekam nastup.
eegor - uuuu zanimljivo na momente..
jelena vlahović - mm slabo..
ivona - odiše malo atmosferom mahmuta orhana, dobro je
gift - rok klasika
milan bujaković - neee, slabooo
duo grand - vibrato zavijanje ne. vokali da. muzika pfff.. i onda preokret. mix ne. ma ovo je ..ne znam reč.
anđela - dobra
doris - ok sasvim, neka lepa retro atmosfera 80s vibe

rekao bih I pf. malo bolje od II, s tim da ovde preovlađuju harikejn džuniorke, mejbi zejna..

Nađina pesmica je slatka, fina pop baladica. Osvežavajući je povratak Kristine Kovač a scenu

Luke Black-a i Angellinu neću mnogo da komentarišem. Podrazumevana stvar napravljena, ali bez dovoljno ESC potencijala.

Filip Baloš izuzetan. Stefan Shy je zapravo super, ali se ne stiče taj utisak na početku zbog ovog folkersko-zabanjačkog stila. Savo Perović iznenadio, ali ga zezaju ovi turbo-folk "ukrasi" u pevanju da to bude još jače.

Igor Stanojević promašio vrata od Beogradskog proleća, a Princ vrata od Beovizije 2003. Chegi miksovao epsku liriku, vranjsku muziku i Čolu sa prethodno pomenutog festivala.

Hurricane-ke ovog puta imaju znatno opasnu pesmu, i ne bi mi bilo krivo da opet odu na ESC, iskreno(ako bude ovako energično bilo i uživo).

Nadia je ok, pesma u stilu Avril Lavigne, ali ne drži kontinuitet u vajbu, pesma je dosta isprekidana monotonim delovima pre refrena.

Zejna ovde previše podseća na Esmu Redžepovu, pogotovu na onu pesmu u Malmeu što je pevala.

Frajle kao da su sa severa otišle na jug. Bukvalno Niška banja odsvirana na tamburici.

Džipsi ima solidnu funky-disco pesmicu, glas je malo neobičan i pokrenuće mnogo kontroverzi svakako.

Ostali mi nisu ostavili neki značajniji utisak

Suma sumarum, ništa nećemo uraditi na ESC.

1.polufinale
Mattia Novi svet
Chegi Svadba ili kavga
Princ Cvet sa istoka
Balos Novi plan drugi san
Luka Samo mi se spava
Angelina Lanac
Boris Nedostupan
Savo Presidente

Moji finalisti, pesme razmatrane kao pesme koje su scenicne, koje mogu da zamislim na Evroviziji
Tijana razocaranje nakon Zoe Kida prosle godine, Princ iskreno razocaranje, podseca na nesto sto bi Dzenan otpevao, al nasao je kod mene put do finala, nisam ocekivao al Balosa iz ove grupe mogu da zamislim u Liverpulu i Luku kao cudan performans.

Mattia Zanatta i Angela Kassiani – Novi svet - horor
Adem Mehmedović – Osmeh - fino
Nađa – Moj prvi ožiljak na duši - šarmantno i slatko, Kristina u formi
Tijana Dapčević – Mamim - na pola puta
Princ – Cvet sa Istoka - Dženan Mojićević
Filip Baloš – Novi plan drugi san - voooooziiiiii ❤️
Filip Žmaher – Čujemo se sutra - ovde je bitno da se Neni svidi
Luke Black – Samo mi se spava - ponos ❤️ ogroman potencijal za upečatljiv nastup
Angellina – Lanac - napredak u odnosu na prošlu godinu
Empathy Soul Project – Indigo - nerazrađeno
Stefan Shy – Od jastuka do jastuka - OKish, trube kvare utisak, slab refren
Hercenšlus – Vremenska zona - razumem zašto beži
Savo Perović – Presidente - treš, ali nije loše; šteta što će verovatno preterati s nastupom i samo bespotrebno naglasiti sve što ne valja
Igor Stanojević – Iza duge - ne
Boris Subotić – Nedostupan - žao mi je što mi se ne sviđa
CHEGI & Braća Bluz Bend – Svadba ili kavga - NE

Drugo polufinale - utisci:

Hurricane i Zejna podjednako odlicne
Egret i Ivona takodje jako dobri.
Andjela ima potencijala.
Dzipsi nije los, ali ni u ludilu da se spominje u kontekstu pobede.
Ostali mi nisu nesto interesantni.
Baba Frajle horor.
Razocarali: Milan Bujakovic i Filarri.

2.polufinale
Hurricane Zumi zimi zami
Filari Posle mene
Zejna Rumba
Frajle Neka neka
Egret Ako shvatim kasno
Dzipsi Greh
Ivona U nocima
Andjela Lose procene

Drugo polufinale mnogo losije po mom misljenju. Iznenadjenje Andjela top ocekujem dobar nastup sto moze da bude plus ima mi vajb da je dobra na sceni. Filari ne volim ovakve glasove jako smeta, ali je tu u 8, Egret jako lepo, naravno da nece pobediti, ali prijatno. Dzipsi razocaranje veliko, Ivona kul. DUO GRAND SA KOPIJOM MOTIVA MONESKINA!!!!SKANDAL!!! Dalje njih necu komentarisati

2.polufinale
Hurricane Zumi zimi zami
Filari Posle mene
Zejna Rumba
Frajle Neka neka
Egret Ako shvatim kasno
Dzipsi Greh
Ivona U nocima
Andjela Lose procene

Drugo polufinale mnogo losije po mom misljenju. Iznenadjenje Andjela top ocekujem dobar nastup sto moze da bude plus ima mi vajb da je dobra na sceni. Filari ne volim ovakve glasove jako smeta, ali je tu u 8, Egret jako lepo, naravno da nece pobediti, ali prijatno. Dzipsi razocaranje veliko, Ivona kul. DUO GRAND SA KOPIJOM MOTIVA MONESKINA!!!!SKANDAL!!! Dalje njih necu komentarisati
O da Bujakovic mozda najvece razocaranje posle one pesme iz 2020 ono je remek delo u odnosu na ovo bas slabo i jako mi je krivo zbog toga

Samo da ovu fejk Mirnu Radulović zamene bilo bi mnoooogo bolje
I meni je ona najveci problem hahahh. Jos ova faca na slici, kao da joj se prisralo.
Mada i ova plavusica mi je nekako previse tinejdz. Afrikan Amerikan jedina ima potencijala.

Release your stress and make a mess
Golden Girls Dancing GIF by TV Land

Status
Not open for further replies.
Back