Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni je Konstra bila kul na prvu, Luka ništa. Konstra je odmah imala citate za koje su se ljudi kačili plus naravno Biti zdrava koji su svi mogli da pjevaju odmah, a Luke mi je pokušaj drugačijeg trenutno. Ne znam, ali ja ne vidim publiku da pada na ovo, možda loše čujem i ne prepoznajem potencijal, ali preveliki je rizik ali ni blizu dobar kao Konstra. Vidjećemo
pa zato što ovo nije Lane moje pa Lejla nego skroz drugačije, ali pesma je pravljena da ima neko ludilo od nastupa, meni liči na one sa Islanda ludake ili tako nešto. Nema šanse da flopne.

Prvo polufinale je jače nego drugo

Što je dobro, s obzirom da Egret onda ima veće šanse da ide dalje (y)
Od njega sam očekivao malo više, bolje su mi one ranije njegove pesme. Možda mi se vremenom promeni mišljenje.

Na prvu loptu samo Baloš!!! Imam utisak da bi mogao do nekog vrhunskog plasmana.

Princ mi je Lane Moje 2. Zadovoljen!

Chegi su mi vrh

Nađa Ordagić mi je preslatka.

Hurricane je neočekivano dobra melodija na očekivano idiotski tekst. Bojim se za ZZZ
Angellina moram da je svarim ili jer sam slušao poslednju ili jer je realno mnogo lošija od Origamija. Videćemo.

Zejna mi je wtf ovo sa Rumbom, ostalo je dobro. Black Luke nem' pojma. Tijana Dapčević flopara. Frajle brate mili razočarale. Grand Duo jbt gde iskopaše ovo gov...o. Filarri, Ivona, Bujaković ispod očekivanja. Ovaj Shy mi je simpa. Savo je derište može da prođe. Džipsi me nije kupilo.

Dakle ovako, da se složimo i podržimo Baloša ove godine!!! Ja verovatno hoću!

Italijani najvece pozitivno iznenadjenje, Angellina najvece negativno iznenadjenje. Sta joj bi da se sa ovom splačinom od pesme prijavi na PZE.

Meni samo Hurricane dolaze u obzir, pod uslovom da ne izgledaju ovako jeftino kao na coveru i da su decent live. Nece biti neki visok plasman ako odu na ESC, ali meni je najzanimljiviji deo da iscekujem stajling, makeup, koreografiju, a za ovako brzu i catchy pesmu to moze da izgleda dope. Afro devojka je preeeeeelepa!!! Ostali takmicari mi nisu zanimljivi.

Meni Luke Black utisak kao Sara Jo. Ne znam šta se dešava, nisam upamtio ništa sem da je produkcija dobra.

Status
Not open for further replies.
Back