Pokahontas
Ekspert
Nađa ili Nadia?
pa zato što ovo nije Lane moje pa Lejla nego skroz drugačije, ali pesma je pravljena da ima neko ludilo od nastupa, meni liči na one sa Islanda ludake ili tako nešto. Nema šanse da flopne.Meni je Konstra bila kul na prvu, Luka ništa. Konstra je odmah imala citate za koje su se ljudi kačili plus naravno Biti zdrava koji su svi mogli da pjevaju odmah, a Luke mi je pokušaj drugačijeg trenutno. Ne znam, ali ja ne vidim publiku da pada na ovo, možda loše čujem i ne prepoznajem potencijal, ali preveliki je rizik ali ni blizu dobar kao Konstra. Vidjećemo
Nađa.Nađa ili Nadia?
Od njega sam očekivao malo više, bolje su mi one ranije njegove pesme. Možda mi se vremenom promeni mišljenje.Prvo polufinale je jače nego drugo
Što je dobro, s obzirom da Egret onda ima veće šanse da ide dalje![]()
Pa to ukrao od taylor swiftOvaj break u Borisovoj pesmi pri kraju "Pozvani korisnik trenutno je mrtav" jeza...
Bujaković mi jedan od cementiranih da ispadaju u polufinalu nažalost...S tim što Egret ima finu, emotivnu baladu (među boljima mi je), a Bujaković otišao u drugu krajnost.
Magija Egreta...Bujakovic bukvalno za Budvanski festival 2004. A Niti zvucala kao za PZE 2030....