Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ivona mi je baš top kao izvođač. Sama piše. Voleo bih da izbaci nešto van konteksta Evrovizije.

Igor Stanojević – Iza duge​

Beogradsko proleće 1987. Nikad mi neće biti jasno kako neko pošalje ovakvu pesmu i očekuje da se dobro plasira.

Pa Ako je dobra pesma ne opriti se, glupost da se ljutite sto nas predstavlja dobra pesma

Ivona - "U noćima" - hajde malo i ove dobre koje mi nisu na dnu, ali ni na vrhu polufinala... Lani mi se jako dopala Ivona sa izrazom na sceni, boja glasa "nije moja" ali ona to izvodi vrlo dobro... Ovo je zanimljivo produkcijski, podseća me malo na Monoir produkciju, malo i na Brianna "Lost in Istanbul".. Dao sam joj 8/10

Moj top 5:

1. Princ
2. Filip Baloš
3. Boris Subotić
4. Angellina
5. Ivona

Luka mi je svakim slučajem sve više wtf i ne znam, baš mi je to sve usiljeno i prekonceptualmo i pre “jako sam drugačiji”. Ali ako je to vaša ESC sreća, go for it 🙏 Potencijal je za dobar plasman svakako, ako vizualno ne ode u krajnost

Nadia – Devojka tvog dečka​

Ovo su tako tinejdž serije iz 2010. Nekonkurentno čak i za JESC.

Joj al na stranu novi HRC kao izvođači, meni nije jasno šta vi vidite u ZZZ, Baloš izmislio pesmu za njih, čak sam na ivici da mi je čak i Zejna bolja od HRC a nije mi među favoritima

al ajd prestaću još ćete me napasti ovde a nije mi namera da hejtujem 😅

Stefan Shy – Od jastuka do jastuka​

Pratim ga od pre i super mi je njegov vokal. Ovde nije mogao da ga baš pokaže, uživo će verujem biti bolje. Pesma ima potencijal da postane hit ali ne vezano za ESC.

Zanima me šta će ove godine reći. Prošle joj se skoro ništa nije svidelo.

• Haha
Reactions: Mrm
Evo poslušao sam Ivona - "U noćima" opet i još mi je bolje, ima dreamy vibe koji volim.. Ima nešto kod Ivone, nema zbora.. :)

A ne znam sta se trpate oko tih topova i komentara fanova, oni puste po 20 sekundi pesme, pa ako ih uhvate i celu pa rangiraju. Jes' sad će baš da slušaju 32 pesme iz Srbije od kojih je realno pola za kantu za smeće. A time maše celokupnu sliku. U celosti vrv puste neke poznate njima sa prethodnih nacionalnih finala ili ovako favorizovanih onlajn :D (maksimalno 6-7 puste do kraja)
Nema veze, i da odslušaju samo recap dovoljno da izdvoje šta ih zaintrigiralo i to odslušaju u celosti. Svakako niko ne želi da muči svoje uši tri minuta Hercenšlusa.

Tek sad završih sa preslušavanjem.
Neko iznenadio, neko podbacio.
Bar za dvoje (mojih) ‘slepih’ favorita da kažem.
Od Angeline sam očekivao više.
Luka kao da je prvo osmislio nastup, pa onda pesmu.

Boris Subotić – Nedostupan​

On je meni stvarno super od samih početaka jer je njegov vokal tip muških vokala kakvi meni najviše prijaju. Ali kao da nešto uvek nedostaje. Pesma mi je odlična kao i prošle godine ali za ESC teško.

Princ - "Cvet sa Istoka" - ovo mi se baš, ali baš ne dopada, tekst, kompozicija, aranžman, ništa mi se nije dopalo, niti mi je nešto privuklo pažnju, boja glasa da ne govorim, među najgorima mi je...

Status
Not open for further replies.
Back