Otprilike druga polovinaKoji deo
Otprilike druga polovinaKoji deo
Come through, Plastique TiaraEvo Anđelina stigla u studio na probu
![]()
Razumem te ali nažalost ne mogu da se složim s tobom oko 90 % teksta.E pa ja i mislim da je sad već prevaziđeno da ti sad sedneš i napraviš melodiju na gitari, klaviru, harmonici, nebitno, pa onda kao tu osnovu studijski dorađuješ i budžiš i naknadno trpaš aranžmanska rešenja.
Ako hoćeš da pršti elektronika, to se od starta stvara tako za miksetom i kompom. Ako hoćeš da umerenije provejava savremena produkcija pesmom, to se opet jako rano u procesu odmah sastavlja na kompu. Često se sad i skroz sveden jednostavan zvuk pravi u programu na kompu.
Mislim nek me ispravi neko ovde ako se profi bavi muzikom (ja je poznajem al se ne bavim), ali mislim da svakako ti u startu imaš ideju kakav tip pesme praviš, i u dobrom procesu, tog naknadnog / na silu / radi reda budženja i ne bi trebalo da bude. Nego od starta i organski prosto otprilike znaš ili usput kontaš u kojoj meri će biti nabudžena a u kojoj ne.
A Bjõrk je lepo rekla (parafraziram), ako ima emocije i duše, čuće se i kroz violinu i kroz kompjuter.
Kao neko ko dosta sluša razne elektronske žanrove, ja ne mislim da suvi instrumenti sami po sebi imaju više emocije i ježenja od elektronike i elektronske produkcije, sve je do stvaraoca i konkretnog dela tj. pesme.
ne uzimaj mi vojvodinu u ustaOK..i to je lepo od nje. Takvi smo mi Vojvođani savesni pre svega i radišni.
Ali i dalje mi nije majka ni kroz tu otrcanu metaforu![]()
Stvarno se nadam da se Sara misteriozno cuva za nastup, jer ovde uopste ne vajbuje uz pesmu. Zoe mi je bila najubedljivija ovde.Iznenađen sam što je forum propustio da prokomentariše jutrošnju Šarenicu...
ne uzimaj mi vojvodinu u usta
nemoj sa spamaš na temi, imaš pp.Zaboga čovječe saberi se.
Imaš li imalo dostojanstva?
Srećna nova 2008. godinaEvo nam i Zorje, izgleda da će sa njom da nastupe devojke iz grupe Luča koje neguju tradicionalne muzičke napeve sa Kosova i Metohije kroz savremenu muzičku formu.
Smaras.Srećna nova 2008. godina
Bar zvuci na nesto.A dobro, tako i pesma zvuci.
Zavrsio sam vec a vidim da ti tvoj nisi.Idi radi domaci.
Evo nam i Zorje, izgleda da će sa njom da nastupe devojke iz grupe Luča koje neguju tradicionalne muzičke napeve sa Kosova i Metohije kroz savremenu muzičku formu.
![]()
Ovo ako nije sadašnji, onda je sigurno budući muž Zorice Pajić.Ako posaljemo saru umesto zorje to je isto kao pustiti umesto djokovica krajinovica da igra. Jedino ako volimo da gubimo pa po svaku cenu da saljemo saru jo samo zato sto je ona sara jo. Onda bolje acu lukasa poznatiji je na balkanua imaju losu pesmu i on i ona.