serbia :)
Veteran
Kako ti znas !?Ne, ne misli

Kako ti znas !?Ne, ne misli
View attachment 271
@@@@ Rintintin
Sa tog aspekta da, naravno-nešto novo, pa tome uvek treba težiti. ....ali u suštini nije tako. I ti kao i svi mi ovde vrlo dobro to znaš.
Nemoj da ti navodim primere na escu u poslednjim godinama i iza, gde to pravilo jednostavno ne važi. I neće nikad važati.
Možeš doslovno poslati šta hoćeš....ako to ima svoju priču i žvaku za prodaju e onda je to to. Pesma donese energiju ili ne.
naravno da nije...meni je šum gora pesma mnogo... to je takav nered i neukus bio.Ja ne vidim da je Shum nesto kvalitetnija od Muskarcine. Ako vec uzimamo tu pesmu kao neki parametar.
U kontekstu etno bopa, meni je Shum > Solovey > Muškarčina, al opet što kažeš pitanje dal to treba tako posmatrati, em što Solovey nije taj tempo i vajb kao Shum, em što ne smatram da je Sarina pesma primarno ethnic pesma kao većina tih ukrajinskih, dosta manje vidno je etno, samo je taj 9/8 ritam kao najethnic stvar u njoj (bubnjari i van Balkana znaju za taj ritam) i uslovno pomalo kad odjeknu prateći vokali.Meni je Shum noćna mora od pesme, Solovey nekoliko klasa iznad. Muškarčina je slaba ako je posmatramo kao neki etno bop.
Državna firma, ne radi se vikendom.Neke informacije sa proba?![]()
DA.... ali nažlost dok je slušaš tako prvi put,...pazi prvi put ne dobiješ ništa specijalno.Poslušao sam pažljivije Skidam od Naive i stvarno pesma kida.
Kako ko...Državna firma, ne radi se vikendom.![]()
Međutim ostaje da ti možeš polirati dokle hoćeš nešto ako to nešto većini ne predstavlja ništa.
U svakom slučaju ko ide na emociju i da nekom ježi kožu, uradiće pesmu u savremneoj tehnologiji ali ne mora ništa specijalno da budži, veruj mi. Apsolutno ne.