Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Evo Anđelina stigla u studio na probu :cool:

jVcQOWd.jpg
Come through, Plastique Tiara

E pa ja i mislim da je sad već prevaziđeno da ti sad sedneš i napraviš melodiju na gitari, klaviru, harmonici, nebitno, pa onda kao tu osnovu studijski dorađuješ i budžiš i naknadno trpaš aranžmanska rešenja.
Ako hoćeš da pršti elektronika, to se od starta stvara tako za miksetom i kompom. Ako hoćeš da umerenije provejava savremena produkcija pesmom, to se opet jako rano u procesu odmah sastavlja na kompu. Često se sad i skroz sveden jednostavan zvuk pravi u programu na kompu.
Mislim nek me ispravi neko ovde ako se profi bavi muzikom (ja je poznajem al se ne bavim), ali mislim da svakako ti u startu imaš ideju kakav tip pesme praviš, i u dobrom procesu, tog naknadnog / na silu / radi reda budženja i ne bi trebalo da bude. Nego od starta i organski prosto otprilike znaš ili usput kontaš u kojoj meri će biti nabudžena a u kojoj ne.
A Bjõrk je lepo rekla (parafraziram), ako ima emocije i duše, čuće se i kroz violinu i kroz kompjuter.
Kao neko ko dosta sluša razne elektronske žanrove, ja ne mislim da suvi instrumenti sami po sebi imaju više emocije i ježenja od elektronike i elektronske produkcije, sve je do stvaraoca i konkretnog dela tj. pesme.
Razumem te ali nažalost ne mogu da se složim s tobom oko 90 % teksta.

Evo nam i Zorje, izgleda da će sa njom da nastupe devojke iz grupe Luča koje neguju tradicionalne muzičke napeve sa Kosova i Metohije kroz savremenu muzičku formu.

Mqohbgu.jpg

Znao sam, pjevale su sa njom i u finalu Zvezda Granda. Mislim da sam joj tad rekao da bi bilo dobro da idu zajedno na Beo. A svaka mi čast

Edit: Provjerio sam, jesam to rekao

Samo da vidim probe, ali mislim da Zorja definitivno ima najveće šanse da pobedi trenutno.

Iznenađen sam što je forum propustio da prokomentariše jutrošnju Šarenicu...
Stvarno se nadam da se Sara misteriozno cuva za nastup, jer ovde uopste ne vajbuje uz pesmu. Zoe mi je bila najubedljivija ovde.

ne uzimaj mi vojvodinu u usta
:ROFLMAO:

ta šta kažeš hah ..pa kad poraasteš da se javiš :ROFLMAO:
a dotle ništa .. tutanj.
šta znaš o njoj? ..Otkad su tvoji unazad u istoj?
... jel možeš da se pohvališ rodoslovom unzad malo većim od 4 veka, sa nekim dokzaom, naravno.
...nemoj meni pričati o tome više, osramotićeš se.

Last edited:
Ako posaljemo saru umesto zorje to je isto kao pustiti umesto djokovica krajinovica da igra. Jedino ako volimo da gubimo pa po svaku cenu da saljemo saru jo samo zato sto je ona sara jo. Onda bolje acu lukasa poznatiji je na balkanu 😂 a imaju losu pesmu i on i ona.

Ako posaljemo saru umesto zorje to je isto kao pustiti umesto djokovica krajinovica da igra. Jedino ako volimo da gubimo pa po svaku cenu da saljemo saru jo samo zato sto je ona sara jo. Onda bolje acu lukasa poznatiji je na balkanu 😂 a imaju losu pesmu i on i ona.
Ovo ako nije sadašnji, onda je sigurno budući muž Zorice Pajić.

Status
Not open for further replies.
Back