Realno je prvo polufinale mnogo jače, drugo izvlače samo UragankeProsek lajkova prvo polufinale: 698
Prosek lajkova drugo polufinale: 578
Uvek sam za to da ne treba da glumimo elitu jer to i nismo. Mi smo seoska nacija. Imamo tu i tamo te kulturiška ljude, ali i oni moraju da znaju seoske pesme da bismo bili koliko toliko asimilovani u društvo.Pitam se kako bismo mi prošli kad bismo tripovali muzičku elitu i poslali npr. Egreta. Ali pošto nas žiri ne podnosi i nije kul glasati za Srbiju bolje da ni ne pokušavamo.
Zejna u 11:30 - 153.000 pregledaInace pratio sam sta fanovi u Poljskoj pisu za nase pesme, ono sto se najvise i tamo izdvaja kao i kod nas ovde jeste Luka, Savo i Zejna. Nekoliko njih je takodje navelo Balosa i Hurricane (ipak svi żale za starom grupom).
Smor što neće reagovati na sve.Wiwike danas izbacuju 4 reakcije.
Nisam pratio, nekako mi to nije toliko merodavno kada možeš da pogledaš video 10 puta, a da ga lajkuješ samo kednomImaš li tabelu za preglede?
mislio sam zbog kupovine pregleda da vidimo ko kupuje. Zejna od sinoc kupila preko 100 hiljadaNisam pratio, nekako mi to nije toliko merodavno kada možeš da pogledaš video 10 puta, a da ga lajkuješ samo kednom
Videće se to na golo oko, ne brinimislio sam zbog kupovine pregleda da vidimo ko kupuje. Zejna od sinoc kupila preko 100 hiljada![]()
Bolje da kupila bolji tekstmislio sam zbog kupovine pregleda da vidimo ko kupuje. Zejna od sinoc kupila preko 100 hiljada![]()
Balkanski Melodi i to je takoWiwike danas izbacuju 4 reakcije.