Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pitam se kako bismo mi prošli kad bismo tripovali muzičku elitu i poslali npr. Egreta. Ali pošto nas žiri ne podnosi i nije kul glasati za Srbiju bolje da ni ne pokušavamo.

Ух. За разлику од ранијих година овај пут имамо много више онога што је у тренду, и то ми се свиђа. Песме су мање више генерално океј.

Мој апсолутни фаворит је за сада Лука и ако направи одличан наступ уживо ово ће да грми. Не знам али мени ово делује као комплет фостојан победе, и то не само на локалу.

Саво Перовић ми је сасвим океј, вози, а очекивао сам расуло. Добро рекосте да је ово ЈК у мушком облику. Зејна је добра али ми је превише репетативно оно ру ру румба. Ангелина ми апсолутно не држи пажњу, Тијана стандардно добра.

Е да,и Италијани су ми одлични, с тим што ми се вокали свиђају више него сама песма. Високо ће они по жирију свакако. Остале за сада нешто и нисам доживио

Inace pratio sam sta fanovi u Poljskoj pisu za nase pesme, ono sto se najvise i tamo izdvaja kao i kod nas ovde jeste Luka, Savo i Zejna. Nekoliko njih je takodje navelo Balosa i Hurricane (ipak svi żale za starom grupom).

Pitam se kako bismo mi prošli kad bismo tripovali muzičku elitu i poslali npr. Egreta. Ali pošto nas žiri ne podnosi i nije kul glasati za Srbiju bolje da ni ne pokušavamo.
Uvek sam za to da ne treba da glumimo elitu jer to i nismo. Mi smo seoska nacija. Imamo tu i tamo te kulturiška ljude, ali i oni moraju da znaju seoske pesme da bismo bili koliko toliko asimilovani u društvo.
Tako se ja na poslu osećam da me žiri (menadžeri) nikad ne vole, ali zato publika (gosti) uvek me nagrade novčano više nego druge kandidate.

Inace pratio sam sta fanovi u Poljskoj pisu za nase pesme, ono sto se najvise i tamo izdvaja kao i kod nas ovde jeste Luka, Savo i Zejna. Nekoliko njih je takodje navelo Balosa i Hurricane (ipak svi żale za starom grupom).
Zejna u 11:30 - 153.000 pregleda
11:34 -156.000 PREGLEDA
jEL REALNA ONA?

Meni se čini da u 1. polufinalu ima 5 totalnih autsajdera (ESP, Hercenšlus, Igor Stanojević, Adem Mehmedović, Filip Žmaher), a između ostalih 11 će biti krvi.

Ma tačno vidim ove sojke u minjarama 2000+ kako glasaju za Zejnu, a one urbane betonjare za onu što je ko Avril, zaboravio sam joj ime podsetite me.

Status
Not open for further replies.
Back