Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Fascinantno mi je da se celo jutro ovde prica o kupovini pregleda kao da je to nesto novo i nevidjeno. Burovac za svaku pesmu sa kojom je ucestvovao na NF je kupovao preglede.
Prosle godine CHEGI, Gift, Igor Simic... i ko zna ko sve, a i ove godine ce to da se aktuelizuje kroz par dana ili nedelja. Svako tempira drugaciji termin.

Malo smarate sa tim pregledima, to svakako neće uticati na njihovu popularnost. Lajkove ne mogu da kupe, samo džabe bacaju pare.
Pa ja i dalje ne znam kako ljudi misle da se kupuju pregledi. Mislim ako se prosledjuje u Indoneziji nekome da gleda taj neko moze i da lajkne.

Kod Zejne me nervira sto je pesma mnogo kratka, plus 90 % pesme je rumba, ba ba….Italijani kada bi doradili malo pesmu i dodali jos neke elemente, to bi bio najjaci srpski adut za Liverpul.

Mene iznervirao Bujaković, umesto da pošalje nešto slično Nitima (koje bi bez problema mogle da učestvuju i u ovoj godini koliko su bile dobre) on pošalje onaj pesmuljak koji će na kraju da završi na Hit FM-u, između reklame za Maxima fasade i vesti u 5 minuta do pun sat.

Luke Black mi nimalo nije slušljiv, kao onaj Island 2019. Al' kao koncept je okej, može da se razume i vidim da postoji publika za to nevezano što ja nisam ta publika.

Status
Not open for further replies.
Back