MarkoMarko
Aktivan član
Angellina je winner material
Realno pesma je top IGRAJ ZUMI ZIMI ZAMI"Šta me to na njemu jako mami... Kad je tako nestvaran i honey..."
Da ako odu Hurricane ili AndjaLjudi, je l' mislite da ćemo ove godine opet doživeti da nam pesma bude na Spotify top listama širom Evrope kao prošle godine?
Možda sa Luke samoLjudi, je l' mislite da ćemo ove godine opet doživeti da nam pesma bude na Spotify top listama širom Evrope kao prošle godine?
Spremi se da nakon finala riliz jor stres end mejk a mes... Hurricane pobede mozda ako Sara dovede afričkog šamana u green room, a Angellina ako bude u top 10 ovog puta nek bude srećnaDa ako odu Hurricane ili Andja
Ne, satanizam nece proci!Možda sa Luke samo
A sta ako naprave boom i pojave se Sanja ivana i KsendzaSpremi se da nakon finala riliz jor stres end mejk a mes... Hurricane pobede mozda ako Sara dovede afričkog šamana u green room, a Angellina ako bude u top 10 ovog puta nek bude srećna
Nisam siguran, možda bi Rumba uspjela, ZZZ je možda previše lokalni zvuk da bi zaživio napolju. Za LB većina i naših kojima se sviđa pjesma kaže da pjesma nije za repeat nego za gledanje nastupa, tako da mislim da ćemo opet na YT da budemo odlični, na Spotiju manjeLjudi, je l' mislite da ćemo ove godine opet doživeti da nam pesma bude na Spotify top listama širom Evrope kao prošle godine?
Rumba sa fejk pregledimaNisam siguran, možda bi Rumba uspjela, ZZZ je možda previše lokalni zvuk da bi zaživio napolju. Za LB većina i naših kojima se sviđa pjesma kaže da pjesma nije za repeat nego za gledanje na nastupu, tako da mislim da ćemo opet na YT da budemo odlični, na Spotiju manje
Zasto? Devojka ima najkvalitetniju pesmu definitivnoAngellini možete da želite eventualno da uđe u top 5 na PZE, kakva pobeda.
Zato što:Zasto? Devojka ima najkvalitetniju pesmu definitivno
Bravoooo!Meni je Cvet sa Istoka sad sve bolja, jeste mi i dalje srećna 2009. ali dobra je
Videces da ce pokidati ove godineZato što:
1. Je kuvana noga na sceni
2. Pesma je preslaba
Bravoooo!
Tradicionalna Srbije ne zeli da nas to predstavlja, ako si slusao/la pesmu sve ti je jasnoAnđela, Filip i Konstrakta bili u Šarenici. Najčudniji momenat je kad babe i dede u pozadini tapšu u ritmu njegove pesme.
A Marko bi mogao da nam pojasni šta je tu satanizam u Lukinoj pesmi?