Ali tvoj cursed avatarHajmo ban, ovo trolovanje stvarno smara
Sta ja tacno ne postujemvećinska srbija treba da poštuje manjine, njena prava i da ih čuva.
sama tvoja izjavaSta ja tacno ne postujem
A ko vređa tvoju hvaljenu, prepoštenu, patrioCku Srbiju?Nista ruzno rekao nisam, niti sam bilo koga uvredio, Niti imam ista protiv ljudi koji su lgbt+. ALI NAMETANJE TAKVE IDEOLOGIJE NIKAD NECU PRIHVATITI NI JA NI VECINSKA I PATRIOTSKA SRBIJA! Jos jednom ne zelim nikoga da uvredim samo necu da dozvolim vredjanje vecinske Srbije od strane pojedinih osoba. Jos jednom moje misljenje da Luke Black nije zasluzio da se nadje na nacionalnom izboru. Hvala na paznji
A što ne gi dadne COULD NEVERAlal vera ej Habibi
Ceo dan slušam.Od jastuka do jastuka... Kradem snove... Stvaram bore...
Mislim da veću glupačku izjavu nisam pročitao za vek i vekova! Molim te pokrij se ušima i ne komentariši više.Nista ruzno rekao nisam, niti sam bilo koga uvredio, Niti imam ista protiv ljudi koji su lgbt+. ALI NAMETANJE TAKVE IDEOLOGIJE NIKAD NECU PRIHVATITI NI JA NI VECINSKA I PATRIOTSKA SRBIJA! Jos jednom ne zelim nikoga da uvredim samo necu da dozvolim vredjanje vecinske Srbije od strane pojedinih osoba. Jos jednom moje misljenje da Luke Black nije zasluzio da se nadje na nacionalnom izboru. Hvala na paznji
Sladak je