Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja ne razumem kakvi su ovo komentari u 21. veku. Svako je zaslužio da učestvuje na nacionalnom izboru, ako ispunjava uslove propisane konkursom.
Da li je zaslužio da pobedi? To je već drugo pitanje i to će morati da dokaže uživo nastupom.

Nista ruzno rekao nisam, niti sam bilo koga uvredio, Niti imam ista protiv ljudi koji su lgbt+. ALI NAMETANJE TAKVE IDEOLOGIJE NIKAD NECU PRIHVATITI NI JA NI VECINSKA I PATRIOTSKA SRBIJA! Jos jednom ne zelim nikoga da uvredim samo necu da dozvolim vredjanje vecinske Srbije od strane pojedinih osoba. Jos jednom moje misljenje da Luke Black nije zasluzio da se nadje na nacionalnom izboru. Hvala na paznji
A ko vređa tvoju hvaljenu, prepoštenu, patrioCku Srbiju?

Zejna - "Rumba" me podseća i na Melody y Los Vivancos što se takmičila na španskom izboru 2009..

Sve je igra, presidente!
vucic-vu%C4%8Di%C4%87.gif

Nista ruzno rekao nisam, niti sam bilo koga uvredio, Niti imam ista protiv ljudi koji su lgbt+. ALI NAMETANJE TAKVE IDEOLOGIJE NIKAD NECU PRIHVATITI NI JA NI VECINSKA I PATRIOTSKA SRBIJA! Jos jednom ne zelim nikoga da uvredim samo necu da dozvolim vredjanje vecinske Srbije od strane pojedinih osoba. Jos jednom moje misljenje da Luke Black nije zasluzio da se nadje na nacionalnom izboru. Hvala na paznji
Mislim da veću glupačku izjavu nisam pročitao za vek i vekova! Molim te pokrij se ušima i ne komentariši više.

Pre 4 meseca:

Ume i crnogorski da priča :LOL:

Simpatičan je, nije morao u reality...

Status
Not open for further replies.
Back