Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja nisam gledao nijedan intervju sa njim jer se plašim da će da mi se prisere, a pesma mi se sve više sviđa.

Awkward Silence Ok GIF by wtFOCK
Pametno!!

Luke je jedna mica divna. ❤️ Naravno da se neće svideti mnogima. Nedostaje mu ona praznjikava dopadljivost (nije veliki minus, bilo je takvih i pobednika). Meni se lično svideo u tim intervjuima. Svejedno, pesmom je razbio konkurenciju.

Uz njega, hajlajt izbora je i Egret. Odavno nismo imali lepšu baladu na srpskom jeziku od ove Egretove. Divota. Lepša mi je od pesama sa njegovog, inače vrlo dobrog, prošlogodišnjeg EP-ja.

Takođe je i Filip Baloš napravio vrhunsku pesmu i tako smo dobili tri pesmetine na izboru. Što se mene tiče, više nego dovoljno.
Sad može da se izabere i ZZZ (ili onaj „italijanski” horor; ili daleko bilo onaj „baš sveže ubran cvet”) meni svejedno.

🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️

Luke ne deluje prepotentno na sceni sto je bitno.

Npr Princ ima taj stav mmm kakav sam jebac sto odbija.

Luke deluje introvertno ali na kul nacin sto je plus, na Zapadu takvo foliranje prolazi lol

Sve više mi se dopada Filip, Hurricane, Savo i Filari.
Luka ok, mada nije to nesto sto volim da slusam, ali potencijal je svakako.
Takodje cesto pustam Zejnu, Angellinu, Filipa i Andjelu. Chegi mi je takodje ok, pa i Princ donekle.

Generalno sam ne znam za koga da navijam da ode na ESC, sve zavisi od nastupa uzivo.

Luke ne deluje prepotentno na sceni sto je bitno.

Npr Princ ima taj stav mmm kakav sam jebac sto odbija.

Luke deluje introvertno ali na kul nacin sto je plus, na Zapadu takvo foliranje prolazi lol
Slažem se, samo uz dodatak *mmm al' se jebem dobro, čisto d abi targetirao širu publiku.

Od ovoga što me na prvu kupilo, još me samo Luka nije smorio. Moram opet da preslušam sve opet i nađem nove favorite.

Od ovoga što me na prvu kupilo, još me samo Luka nije smorio. Moram opet da preslušam sve opet i nađem nove favorite.
Slično ovde, ne preslušavam baš mnogo pesama više. Nađa i Luka mi se još drže, sve češće idem na Egreta i počeo sam da slušam Filarija do pola.

Molim te češće komentariši
Bolje ne. 😂

Lukica baš nema šanse da pobedi, mislim da se neki zaleću pred hajpom. Danas mi vetar duno tako da Zejna osvaja trofej i cela Srbija se svađa oko toga da li je pesma glupa ili ekstra mrda. E to mi više kontroverzno nego što ovaj drži lobstera i gledajte me kako imam koncept. Jači koncept mi je romska estetika po toj igri.

Bolje ne. 😂

Lukica baš nema šanse da pobedi, mislim da se neki zaleću pred hajpom. Danas mi vetar duno tako da Zejna osvaja trofej i cela Srbija se svađa oko toga da li je pesma glupa ili ekstra mrda. E to mi više kontroverzno nego što ovaj drži lobstera i gledajte me kako imam koncept. Jači koncept mi je romska estetika po toj igri.
Pa može može može. Napisat ćemo joj i tekst u refrenu do ESCa i bit će ko bombona

E tako je Bebi, i ja Zejnu vidim u Liverpulu, jedni kažu treš i kopija drugih kultura, drugi kažu da vozi i diže a i Zejna je Romkinja tako da ima pravo da pjeva ovaj stil itd itd

Status
Not open for further replies.
Back