gliga
Veteran
Pametno!!Ja nisam gledao nijedan intervju sa njim jer se plašim da će da mi se prisere, a pesma mi se sve više sviđa.
![]()
Pametno!!Ja nisam gledao nijedan intervju sa njim jer se plašim da će da mi se prisere, a pesma mi se sve više sviđa.
![]()
Slažem se, samo uz dodatak *mmm al' se jebem dobro, čisto d abi targetirao širu publiku.Luke ne deluje prepotentno na sceni sto je bitno.
Npr Princ ima taj stav mmm kakav sam jebac sto odbija.
Luke deluje introvertno ali na kul nacin sto je plus, na Zapadu takvo foliranje prolazi lol
Haha mozda nisam neki znalac ali znam sta mi prija, a znam takodje sta moze da se dopadne evrovizijskoj publici, a meni i da ne prija bas@Micky muzički znalac!
A i poklapa ti se ukus sa PetrovimSubjektivan, ali i objektivan.
Slično ovde, ne preslušavam baš mnogo pesama više. Nađa i Luka mi se još drže, sve češće idem na Egreta i počeo sam da slušam Filarija do pola.Od ovoga što me na prvu kupilo, još me samo Luka nije smorio. Moram opet da preslušam sve opet i nađem nove favorite.
objektivan = poklapa ti se ukus sa Petrovim
Bolje ne.Molim te češće komentariši
Pa može može može. Napisat ćemo joj i tekst u refrenu do ESCa i bit će ko bombonaBolje ne.
Lukica baš nema šanse da pobedi, mislim da se neki zaleću pred hajpom. Danas mi vetar duno tako da Zejna osvaja trofej i cela Srbija se svađa oko toga da li je pesma glupa ili ekstra mrda. E to mi više kontroverzno nego što ovaj drži lobstera i gledajte me kako imam koncept. Jači koncept mi je romska estetika po toj igri.
Jadni Džipsisamo jednu kategoriju u Srbiji više mrze od pedera, tako da Zejna teško lol