Meni je ovo skroz iskonska romska estetika, još ima prizvuke Španije, orijentalne ciganije svega! Mnogo mi je ona privlačnija kao koncept da nas predstavlja.E tako je Bebi, i ja Zejnu vidim u Liverpulu, jedni kažu treš i kopija drugih kultura, drugi kažu da vozi i diže a i Zejna je Romkinja tako da ima pravo da pjeva ovaj stil itd itd
Ne kladim se nikada ni sa kim, ali ako ćeš sa sobom da se kladiš svakako ti želim sreće u tomeAj se kladimo da Luka zauzima max 5. mesto![]()
na evroviziji daAj se kladimo da Luka zauzima max 5. mesto![]()
Isto, samo eto ne bih kičerica nastup, ekrani i svjetla da budu u vatrenim bojama ali ona i ostali u bijelom, da izgleda sve skladno i bez pretjerivanja. Baš me zanima kako će to izgledatiMeni je ovo skroz iskonska romska estetika, još ima prizvuke Španije, orijentalne ciganije svega! Mnogo mi je ona privlačnija kao koncept da nas predstavlja.
Čak i kičerica nastup je opravdan što se mene tiče, kad Romi to nisu isfurali kao haute couture?
Pa verujem da bi bolje tamo prošao nego na PZE. Jbg, tu je gde je, Hurikane će ga proždrnu u tom trendingu i eto.na evroviziji da
Kao što je on proždrnuo ostalih 30 učesnika misliš?Pa verujem da bi bolje tamo prošao nego na PZE. Jbg, tu je gde je, Hurikane će ga proždrnu u tom trendingu i eto.
Pritom je ovo neuporediva situacija sa 2020. jer su Hurricane tad bile logičan izbor, a sad su daleko od toga.Ali je pitanje kako će Hurricane da prođe kod žirija, kao koncept koji smo već slali, koji je i inače stran muzičkim stručnjacima RTS-a sumnjam da će biti darežljivi.
Sud za dečja prava would like a wordMa ja ne vjerujem da će Hurricane dobiti više od 5 poena od žirija. Meni ta pjesma kao za jesc
Ma nek se najeo prženica sada, tortu u finalu neće jesti.Kao što je on proždrnuo ostalih 30 učesnika misliš?![]()