Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Saksonski vitez Ivanhoe se javlja! Zdravo živo! Uglavnom ovih dana pratim reakcije stranaca na naše izvođače i to nam je važan reper. Izdvajaju se Luke Black i Zejna. Mislim da u zbiru bodova žirija i publike veću šansu ima Zejna jer će verovatno dobro otpevati, mada mi je tako stupidan naziv pesme. Tek ću za neki dan imati širu sliku, a do tada vas čitam.

E tako je Bebi, i ja Zejnu vidim u Liverpulu, jedni kažu treš i kopija drugih kultura, drugi kažu da vozi i diže a i Zejna je Romkinja tako da ima pravo da pjeva ovaj stil itd itd
Meni je ovo skroz iskonska romska estetika, još ima prizvuke Španije, orijentalne ciganije svega! Mnogo mi je ona privlačnija kao koncept da nas predstavlja.
Čak i kičerica nastup je opravdan što se mene tiče, kad Romi to nisu isfurali kao haute couture?

Luka itekako ima šanse ako pogodi nastup. Nije mala stvar za nekog "anonimusa" da uđe u trending odmah posle najpopularnijeg imena trenutno od učesnika, a nije ni od njih daleko.

Ako Luka ili Filip ne odnesu pobedu mnogo ću se smoriti znajući da ćemo u tom slučaju teško preći 20. mesto u finalu.

Samo su Uraganke i Luka uspeli da se probiju u onaj pravi trending, svi ostali su samo u onom za muziku a i tamo su iza njih. Ako i one i on uspeju da naprave dobar nastup i na sceni daju svoj maksimum, mislim da će između njih da se podele 12 i 10 poena od publike. S tim da kod žirija veće šanse ima Luka.

Meni je ovo skroz iskonska romska estetika, još ima prizvuke Španije, orijentalne ciganije svega! Mnogo mi je ona privlačnija kao koncept da nas predstavlja.
Čak i kičerica nastup je opravdan što se mene tiče, kad Romi to nisu isfurali kao haute couture?
Isto, samo eto ne bih kičerica nastup, ekrani i svjetla da budu u vatrenim bojama ali ona i ostali u bijelom, da izgleda sve skladno i bez pretjerivanja. Baš me zanima kako će to izgledati

Ali je pitanje kako će Hurricane da prođe kod žirija, kao koncept koji smo već slali, koji je i inače stran muzičkim stručnjacima RTS-a sumnjam da će biti darežljivi.

➡️ YouTube LISTA GLEDANOSTI - 8. februar

iUHgJdt.jpg

Moje teorija zavere je da se vidi po redosledu u pf koga RTS želi na ESC koga ne. prošle godine kad su Zoriji uvalili da bude treća bilo mi je jasno da nema šanse i mislio sam Sara 12 plus 12 ali iskočila Konstrakta.

Ove godine su dali sranje broj i Zejni i Hurricane tako da mi ni one nemaju šanse, koliko god dobiju kod publike žiri će da to spusti.

Status
Not open for further replies.
Back