hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Ja sam samo HRT forum čitao, ovaj naš mi je u tim kasnim 2000im delovao tako jadno u poređenju sa njihovim, zato sam se i učlanio ovde tek 2015. Šteta što je na kraju propao i ugasio se.
Pa tamo bilo puno lujki, a gdje su lujke tu je i zabava

Ja nisam znao za OGAE forum do pre nekoliko godina, a onda mi je trebalo baš dosta da se ubacim u pisanje.

Kad čitam ovo imam utisak da svi na forumu imaju preko 40 godina :ROFLMAO:
old-gays-on-drag-race.jpg

Nisam ni znao da su sredinom 90ih postonali forumi.

Jedan lik sa tog foruma je snimao videe o Dori i ESC kad je to rijetko ko radio.

da OGAE forum je tada bio smorčina jer su svi bili pristojnity ovde a tamo je bio šou.

sećam se nekog lika mojotsvet, on mi je bio zanimljiv. ali bilo je forumaša sa svih strana EX-YU.
Ahahahahaa sjećam ga se i ja

Kako sredinom 90ih? Pričamo o sredini 2000ih
Nisam ni znao da su sredinom 90ih postonali forumi.

Jedan lik sa tog foruma je snimao videe o Dori i ESC kad je to rijetko ko radio.

sećam se da je bila neka violet iz Srbije na HRT forumu što se stalno hvalila kako je odmah pogodila 2007-e kad je čula Molitvu da će pobediti pa godinama glumila nekog eksperta.

i bila neka lujka Tonka što je govorila "ranit ću se"

Pa se na kraju ispostavi da su to sve profili nekog ludaka iz Zagreba, da je pola forumaša on haha

ee uspomene

meni je forum pola ESC uživanja, bez njega mi nije to to da pratim.
I have to come out: Ja čak i ne pratim ESC toliko, poslednja dva sam gledao od početka do kraja po prvi put nakon 2004. Većinu pesama vidim samo na YouTubu.
Ja sam ESC entuzijasta, ali zato PzE (i ranije Dora) fan.

Pa ataše je manchild s forum hr, samo što mu je zabranjeno pisati na esc podforumu valjda, ima ban. Umirao sam kad je tamo na politici na forum.hr kad je počeo rat u Ukrajini stavljao ukrajinsku pjesmu s esca i te gluposti, a ostali razglabaju o tim ozbiljnim temama

Da, ta Dora 2000. je bila definitivno jedna od najjačih, bilo koja pesma iz top 7 recimo je mogla ostvariti odličan plasman. Goran Karan je možda bio i najprosečnija opcija iako je "Ostani" hit kod nas i dan danas. Meni je recimo ovo takav GP, naletelo mi je skoro sasvim slučajno, i tek naknadno sam otkrio da je bilo na Dori i čak favorit publike, na kraju su mislim bili 4. Predobra stvarčica:

Back