Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U Jutarnjem programu predstavili su se Mattia Zanatta i Angela Kassiani. Matija je pevač, kompozitor, tekstopisac, potiče iz muzičke porodice, studirao je na Muzičkom konzervatorijumu u Veneciji, a njegova muzička strast je klavir. Anđela je diplomirala na Fakultetu muzičke umetnosti, stekla je višegodišnje iskustvo na sinhronizaciji crtanih filmova, igranih serija, kao glumica i pevačica i kao kompozitor u oblasti filma i dečijeg programa. Nastupala je u horovima duhovne muzike u okviru srpske eparhije. Matija se pohvalio da je pre dva dana dobio drugog sina, te da ima dodatni motiv za takmičenje, jedan novi svet je stvoren, a oni sada stvaraju umetnički novi svet. Poruka pesme je da služimo ljubavi, i sve što je umetnost treba da bude plodonosno. Pošto nastupaju prvi prvog marta, a i predstavili su se sad na RTS 1, stihovi pesme poručuju "One people, one plan", sve je u znaku jedinice, pa se ne bi bunili da na kraju i osvoje prvo mesto.​

EG6sZ5X.jpg

Sgl5OgR.jpg

ahmuehw.jpg
Anđela ima baš čisti srpski, jel ona rođena u Srbiji?

🥇Stefan Shy
🥈Savo
🥉Hurricane
4. Zejna
5. Filip Baloš
6. Nađa
7. Princ
8. Ivona
9. Angellina
10. Luke Black

Ja nisam oduševljen njegovom diskografijom uopšte, ali sam se nadao da će napraviti nešto dobro za PZE, ali on izgleda stvarno ne zna da ubode pesmu ni za šta.
Super mu je album sto je izbacio, ali nije za svaciji ukus ocigledno

Angela Kassiani nastupa u mjuziklu "Fantom iz opere" Pozorišta na Terazijama zajedno sa Dušanom Svilarom.

Ph3GaQ9.jpg

Inače, ona je soprano glas u ovoj Rambovoj pesmi

Savke evo ga na Prvoj u 150 minuta... Lepo ćaska, ručka čorbu od paradajza, tiramisu ga čeka nakon akustik izvođenja pesme "Gde ću sad moja ružo" od Dzeja

Ja se stvarno nadam da Stefanov nastup neće biti šetanje po sceni lol
Ma, dignuće i obrvu.. Možda i namigne u nekom trenutku

Status
Not open for further replies.
Back