Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa zar nisu HCN objavile Guallame el Pantalon u februaru prije HLV spota?

Promocija je cilj prijave.

Pa nije Nemanja Antonic bas toliko lud da misli da moze treci put istu pesmu da posalje i pobedi hehe

Hurricane su imale 2 meseca unapred zakazane nastupe, nisu im trebale pesme, a ove Uraganke i pored velikog hita slabo nastupaju, zato i izbacuju sad pesme i gledaju da se ispromovisu maksimalno

Po ovome što sam čuo, njih 3 se baš spremaju za ovaj nastup i biće koreografija na maks, sigurno im je stalo da se predstave što bolje a pobjeda uopšte nije isključena budući da su očito najgledanije/slušanije trenutno.

A stare Hurricane su bile u klubu u BL u februaru prije Beovizije haha kad smo kod toga 3 godine od mog upoznavanja Ksenije i Ivane ko hoće da čestita...

Ja mislim da bi Olivera pre Mirkoviću dala da vodi ESC projekat nego pustila Hurricane opet da pobede. Mislim da ce im ziri dati malo poena za svaki slucaj, ali videcemo.

Sve preko 6 poena zirija za Hurricane ce biti sok po meni.

Ma koja crna isključena pobeda Uragankama, bukvalno su među glavnim favoritima. 😭

Pa upravo 😄

Ako budu slabe vokalno i koreografski, sigurno će ih žiri tu sasjeći, mada možda i neće, Anđa je bila više kod njih nego kod publike, ali ako bude dobar nastup u svakom pogledu, ne vidim zašto bi ih ocijenili loše

Kod publike one uzimaju 12, eventualno 10 ali kod zirija ne preko 6.

I said what I said.

Trebalo bi da ocenjuju realno. Možda grešim, ali one nemaju šanse da ovu recikliranu pesmičicu, da je tako nazovem, podignu na neki dostojanstven nivo. Stara postava bi to i mogla, ali one ne. Uz to, biće sigurno mnogo kvalitetnijih vokala i nastupa ispred njih, te se uzdam u žiri.

Meni je njihova pobeda moguca kao i Lukasova prosle godine. Prvo sto ce imati jos pesama ovog tipa koje ce pokidati sa nastupom prvi Zejna i Savo, a onda verovatno i Balos. Ziri ne moze glasati samo za ove brze pesme.

Mozda i Dzipsii bude dobar live pa ziri da solidne poene, kao novi Dino Dvornik i taj fazon.

Onda tu su Frajle, Pupic koji ce dobiti neke poencice zirija.

Znaci Hurricane 3 poena a mozda i nulu lol

To se slažem da bi HCN 1 pokidale uživo ZZZ, još bi jače nego na LL bile.

Dok ne dođu nastupi, one su svakako u najužem krugu favorita za Liverpul.

Hasta la Vista nije bila ništa kvalitetnija muzički pa je završila ispred Naive, Igora, Baneta itd, tako da ne mora ništa da znači

Status
Not open for further replies.
Back