Video da nema 'leba od PzEa ove godineDžipsii objavio novi spot
Meni se svidja pesma ali ne moze da pobedi. Sluze da budu hit na festivalu kao Origami. Hvala im na tome ali Liverpul samo na slikama i ako cika Zoki pošalje na ekskurziju.Hurricane će dobiti nagradu Xhenan jer se omikronu ne sviđa pesma!![]()
Ma ako bude bio smor nastup sa šetkanjem i dramatičnim pokretima i pogledima, nemaju šta ni tražiti, džaba što je pjesma dobra. To je jedna od pjesama sa najviše potencijala za vizuelno kidanje pored očitog vokalnog, ako tu omanu, očekivano je da se smore ljudi i ne glasaju.Nažalost, može se desiti da Italijani popiju nulu televotinga, prosto je to situacija koja se negde može predvideti, uzimajući u obzir (ne)ukus našeg nebeskog naroda.
To je tvoja realnost i to je ok! Možda su nekome već u Liverpulu.Meni se svidja pesma ali ne moze da pobedi. Sluze da budu hit na festivalu kao Origami. Hvala im na tome ali Liverpul samo na slikama i ako cika Zoki pošalje na ekskurziju.
Lepo zvuči, ali nije njeno vreme.Ma ako bude bio smor nastup sa šetkanjem i dramatičnim pokretima i pogledima, nemaju šta ni tražiti, džaba što je pjesma dobra. To je jedna od pjesama sa najviše potencijala za vizuelno kidanje pored očitog vokalnog, ako tu omanu, očekivano je da se smore ljudi i ne glasaju.
Ja ću opet da napomenem da ne isključujem Nađu iz igre haha u moru koreografija, inovativnih nastupa i modernih zvukova, možda baš ta njena jednostavnost i emocija zasjene sve ostalo i popnu se na vrh.
Pa tacno, to je moja procena a sta je tacno videćemo 4. marta u 00:00 nakon sto Danica Krstic otpeva SloMo.To je tvoja realnost i to je ok! Možda su nekome već u Liverpulu.
Ja se bojim šta će oni da rade na sceni kada bude drop tokom onih 10tak sekundi.Ma ako bude bio smor nastup sa šetkanjem i dramatičnim pokretima i pogledima, nemaju šta ni tražiti, džaba što je pjesma dobra. To je jedna od pjesama sa najviše potencijala za vizuelno kidanje pored očitog vokalnog, ako tu omanu, očekivano je da se smore ljudi i ne glasaju.