Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nažalost, može se desiti da Italijani popiju nulu televotinga, prosto je to situacija koja se negde može predvideti, uzimajući u obzir (ne)ukus našeg nebeskog naroda.

Moze biti tako ali ako Luke flopne idu Zejna ili Filip pa cak i Princ.

Scenario u kome Hurricane pobedjuje ne postoji. Am sori.

Žiri će verovatno glasati za ono što smatra da je "najevroviziskije", a tu vidim da će LB i Baloš imati dobre šanse.

Za Egreta i Italijane neironično mislim da će biti zajedno sa prva dva u top 4 žirija.

E sad treba videti nastupe naravno.

Filip Balos od svih fema najmanje fema plus je simpatičan i harizmu ima ako Kosta i Jasmin naprave opet neku magiju on moze biti crna kobila i za televoting.

Nažalost, može se desiti da Italijani popiju nulu televotinga, prosto je to situacija koja se negde može predvideti, uzimajući u obzir (ne)ukus našeg nebeskog naroda.
Ma ako bude bio smor nastup sa šetkanjem i dramatičnim pokretima i pogledima, nemaju šta ni tražiti, džaba što je pjesma dobra. To je jedna od pjesama sa najviše potencijala za vizuelno kidanje pored očitog vokalnog, ako tu omanu, očekivano je da se smore ljudi i ne glasaju.

Ja ću opet da napomenem da ne isključujem Nađu iz igre haha u moru koreografija, inovativnih nastupa i modernih zvukova, možda baš ta njena jednostavnost i emocija zasjene sve ostalo i popnu se na vrh.

Meni se svidja pesma ali ne moze da pobedi. Sluze da budu hit na festivalu kao Origami. Hvala im na tome ali Liverpul samo na slikama i ako cika Zoki pošalje na ekskurziju.
To je tvoja realnost i to je ok! Možda su nekome već u Liverpulu.

Kad prvi član žirija da 12 poena Tijani Dapčević

belen esteban wtf GIF by Mediaset España

Ma ako bude bio smor nastup sa šetkanjem i dramatičnim pokretima i pogledima, nemaju šta ni tražiti, džaba što je pjesma dobra. To je jedna od pjesama sa najviše potencijala za vizuelno kidanje pored očitog vokalnog, ako tu omanu, očekivano je da se smore ljudi i ne glasaju.

Ja ću opet da napomenem da ne isključujem Nađu iz igre haha u moru koreografija, inovativnih nastupa i modernih zvukova, možda baš ta njena jednostavnost i emocija zasjene sve ostalo i popnu se na vrh.
Lepo zvuči, ali nije njeno vreme. 🥹

Ja se bojim šta će oni da rade na sceni kada bude drop tokom onih 10tak sekundi.

Ma i prva postava koju ste uzdizali u nebesa je bila jedan veliki mess, stvarno mi se gadi koliko ste sad odjednom gadljivi na ZZZ.

• Like
Reactions: Mrm
Voleo bih da se Nađa nekako istakne nastupom, vokalno će sigurno biti na nivou, baš mi je ta pesmica nekako prirasla za srce. Kad je Naiva mogla biti 2. koju sigurno niko nije video na toj poziciji, verujem da postoji šansa i ove godine za takav nekakav ishod, a Nađa mi je najbliža tome.

Status
Not open for further replies.
Back