Doctor Who
Ekspert
Lol ovo samo pokazuje koliko ne kapirateLjudi koji su u fazonu da je Let 3 konceptualna umetnost i satira koju samo uzvišena intelektualna elita može da razume
View attachment 3893
Lol ovo samo pokazuje koliko ne kapirateLjudi koji su u fazonu da je Let 3 konceptualna umetnost i satira koju samo uzvišena intelektualna elita može da razume
View attachment 3893
Kakav odvratni whataboutizam...pa šta sad svaki put kada se spomene gas (za grejanje, u školi na času hemije, prdež) treba minut ćutanje za jevreje?
hahah sve je isto kao kod konstrakte lolProcitaj njegove komentare na eurosong hr, znaci ono je totalna kataklizma.
Ja nigde nisam napisao da je ista ikad nuzno iskljucivo, korisnice pod pseudnonimom Doktor Ko, vec ukazujem na sklonost pojedinih da odmah okarakterisu Let3 kao avangardu koju samo specijalni prosvetljeni um nezaostali um moze da shvati i privoli joj se dok se pevacice cim objave nesto sto ne valja zovu svakojakim derogativnim nazivima.A zašto je to nužno isključivo? Je l' ne može da postoji neko ko uživa i u jednom i u drugom?
Zašto mora da se bira lol jel ne smem da budem gej i ne volim Teu?Kakve veze ima seksualna orijentacija sa muzičkim ukusom??
![]()
Nigde se ne spominju kao predstavnici Hrvatske za razliku od ostalih vecerasnjih pobednika NfLeti perje ovde a Esc portal nije potvrdio Let3 kao predstavnike Hrvatske vec samo napisao clanak kako su pobedili na Dori, na tviteru nisu stavili ni hestegove ESC2023 uz njihov post
hahah sve je isto kao kod konstrakte lol
Ja kapiram pesmu potpuno. Nema šta da se ne kapira. Samo mi je strašno iritantna i neslušljiva i izvođači su mi tryhard i vulgarni. Stvarno nisam morao da odem na spavanje sa urezanim slikama golih gluteusa gerijatrijskog odeljenenja.Lol ovo samo pokazuje koliko ne kapiratei ne znam kakva intelektualna elita, ovo je balkanizam na maks and that's why it's so awesome
Objaviki su na Instagram nalogu da su oni predstavnici Hrvatske.Leti perje ovde a Esc portal nije potvrdio Let3 kao predstavnike Hrvatske vec samo napisao clanak kako su pobedili na Dori, na tviteru nisu stavili ni hestegove ESC2023 uz njihov post
Gomila srpskih izbeglica iz RSK 1995. na traktorima - teroristicka akcija ''oluja''.Jel moze neko da mi objasni sta traktor ima veze sa Srbijom, pa je to kao provokacija ovim sto zele da su isprovocirani xd ?? Nisam odavde pa da pitam
pa niko nije rekao da su oni avangarda, oni su cirkus, a mogu da se upakuju da budu stilizovani treš kao neke pesme koje su dobro prolazile na ESC, najbolji primer je Verka. Ili mnoge moldavske pesme.odmah okarakterisu Let3 kao avangardu
Ovo, ja zaista ne znam ko je izjavio da su oni avangarda, bukvalno hejteri izmislili kad su videli da ima neko da se nije zgrozio ovimpa niko nije rekao da su oni avangarda, oni su cirkus, a mogu da se upakuju da budu stilizovani treš kao neke pesme koje su dobro prolazile na ESC, najbolji primer je Verka. Ili mnoge moldavske pesme.
Hrvatska ništa bolje od njih nije imala, već par godina na ESC služe da druge zemlje odahnu kad ih vide jer znaju da imaju jedni mesto više u finalu a sada su u centru skandala i pažnje, ako HRT i Let 3 to znaju da iskoriste i da upakuju nastup u stilizovani kič imaće super plasman, ako ne, ispašće, ali kao da je to sad neki skandal i nešto novo.