hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

pa šta sad svaki put kada se spomene gas (za grejanje, u školi na času hemije, prdež) treba minut ćutanje za jevreje?
Kakav odvratni whataboutizam...
Inace, Izrael je sila, hajd' njemu avarske junacine da kazu nesto - ne bi ih spasili ni kobasicari ni zadrigli pijani kauboji sa IQ 40 i 350 kila zive vage.

A zašto je to nužno isključivo? Je l' ne može da postoji neko ko uživa i u jednom i u drugom?

Zašto mora da se bira lol jel ne smem da budem gej i ne volim Teu? 😀 Kakve veze ima seksualna orijentacija sa muzičkim ukusom?? 😂
Ja nigde nisam napisao da je ista ikad nuzno iskljucivo, korisnice pod pseudnonimom Doktor Ko, vec ukazujem na sklonost pojedinih da odmah okarakterisu Let3 kao avangardu koju samo specijalni prosvetljeni um nezaostali um moze da shvati i privoli joj se dok se pevacice cim objave nesto sto ne valja zovu svakojakim derogativnim nazivima.

Zašto niko od dva trenutno prisutna moderatora na forumu ne uradi nešto po pitanju ovih primitivnih izliva mržnje?
@Ivana @Ivan

Nije u pitanju potforum za koji sam zadužena, jedino mogu da kažem da bi bilo dobro da se smire strasti. Mislim da to što je pobedila grupa (čiji inače ni sama nisam fan, stoga mi se ne dopada pesma) koja je u stanju da izazove podeljena mišljenja, nije razlog da se međusobno svađate i vređate.

Leti perje ovde a Esc portal nije potvrdio Let3 kao predstavnike Hrvatske vec samo napisao clanak kako su pobedili na Dori, na tviteru nisu stavili ni hestegove ESC2023 uz njihov post
Nigde se ne spominju kao predstavnici Hrvatske za razliku od ostalih vecerasnjih pobednika Nf

Lol ovo samo pokazuje koliko ne kapirate 😂 i ne znam kakva intelektualna elita, ovo je balkanizam na maks and that's why it's so awesome
Ja kapiram pesmu potpuno. Nema šta da se ne kapira. Samo mi je strašno iritantna i neslušljiva i izvođači su mi tryhard i vulgarni. Stvarno nisam morao da odem na spavanje sa urezanim slikama golih gluteusa gerijatrijskog odeljenenja.

Leti perje ovde a Esc portal nije potvrdio Let3 kao predstavnike Hrvatske vec samo napisao clanak kako su pobedili na Dori, na tviteru nisu stavili ni hestegove ESC2023 uz njihov post
Objaviki su na Instagram nalogu da su oni predstavnici Hrvatske.

Inace verovali ili ne sad sam po prvi put poslusao pesmu i ovako na prvu ne mislim da ce upaliti na publiku ali nije ni nemoguce.

Jel moze neko da mi objasni sta traktor ima veze sa Srbijom, pa je to kao provokacija ovim sto zele da su isprovocirani xd ?? Nisam odavde pa da pitam

Jel moze neko da mi objasni sta traktor ima veze sa Srbijom, pa je to kao provokacija ovim sto zele da su isprovocirani xd ?? Nisam odavde pa da pitam
Gomila srpskih izbeglica iz RSK 1995. na traktorima - teroristicka akcija ''oluja''.

• Haha
Reactions: Mrm
Ko će sad učiti koreografiju od HD posle svega ovoga u slučaju da L3 ne odu stvarno... 😔

odmah okarakterisu Let3 kao avangardu
pa niko nije rekao da su oni avangarda, oni su cirkus, a mogu da se upakuju da budu stilizovani treš kao neke pesme koje su dobro prolazile na ESC, najbolji primer je Verka. Ili mnoge moldavske pesme.

Hrvatska ništa bolje od njih nije imala, već par godina na ESC služe da druge zemlje odahnu kad ih vide jer znaju da imaju jedni mesto više u finalu a sada su u centru skandala i pažnje, ako HRT i Let 3 to znaju da iskoriste i da upakuju nastup u stilizovani kič imaće super plasman, ako ne, ispašće, ali kao da je to sad neki skandal i nešto novo.

što je @rintintin rekao mislim da pesma nema ni veze sa Putinom, može biti i Zelenski taj "mali, podli psihopat" ako gledamo fizičke karakteristike.

Tumačenje je slobodno i svako može, u zavisnosti od političkih verovanja, da se pronađe.

Njihova glavna poenta niti je da stave neku dubokoumnu poruku, niti da se svrstavaju bilo gde, već da troluju život. Traktor je više neka random stvar (kao traktor, "koj k bi mi mama kupila traktor?" random efekat)

pa niko nije rekao da su oni avangarda, oni su cirkus, a mogu da se upakuju da budu stilizovani treš kao neke pesme koje su dobro prolazile na ESC, najbolji primer je Verka. Ili mnoge moldavske pesme.

Hrvatska ništa bolje od njih nije imala, već par godina na ESC služe da druge zemlje odahnu kad ih vide jer znaju da imaju jedni mesto više u finalu a sada su u centru skandala i pažnje, ako HRT i Let 3 to znaju da iskoriste i da upakuju nastup u stilizovani kič imaće super plasman, ako ne, ispašće, ali kao da je to sad neki skandal i nešto novo.
Ovo, ja zaista ne znam ko je izjavio da su oni avangarda, bukvalno hejteri izmislili kad su videli da ima neko da se nije zgrozio ovim 😂

Sta ti znaci 100 grama benzina sada da sipas? STA TI ZNACI PITAM TE?

Back