Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Hocete da Olja bude uspesna urednica zabavnog programa, da ima novogodisnji program od 8 sati? Pa za to su potrebni i Grand pevači....
Pa ja da sam ona krenuo bih više da ulažem u Cobya i Generaciju Z jer će joj trenutna ciljna grupa uskoro pomreti, a Grand nije to što je bio ranije.
Bilo bi sjajno da neko krene da kultiviše malo Voyaga, Hennya i ekipu jer su veoma talentovani i uz malo polisha moglo bi se dosta toga napraviti.

Pa ja da sam ona krenuo bih više da ulažem u Cobya i Generaciju Z jer će joj trenutna ciljna grupa uskoro pomreti, a Grand nije to što je bio ranije.
Bilo bi sjajno da neko krene da kultiviše malo Voyaga, Hennya i ekipu jer su veoma talentovani i uz malo polisha moglo bi se dosta toga napraviti.
To rade Italijani sa svojim treperima... ponekad polude kad ne otpevaju, ali ima smisla :)

Gledajući Doru i povremeno čudno svetlo, zbog koga ponekad šminka deluje pozorišno ili čak komično...
...pala mi je na pamet još jedna prednost sopstvenog studija: u njemu RTS zna dobro da optimizuje svetlo bez milion proba, a da ta lica deluju normalno...

Prednost studija je sto je on u vlasništvu RTS-a i sto mogu da imaju probe i tri nedelje tamo.

Nema sanse da bi RTS mogao sebi se priušti zakup arene ili expo centra ili kombank dvorane na minimum mesec dana koliko im treba da postave scenu i imaju probe.

Zakupili bi na nedelju dana i dobili mess kao MAC.

Prednost studija je sto je on u vlasništvu RTS-a i sto mogu da imaju probe i tri nedelje tamo.

Nema sanse da bi RTS mogao sebi se priušti zakup arene ili expo centra ili kombank dvorane na minimum mesec dana koliko im treba da postave scenu i imaju probe.

Zakupili bi na nedelju dana i dobili mess kao MAC.
Zakup Expo centra, Kombanka? Pa to je glupost, ne samo zbog cene nego i jer nema teorijske šanse da PzE može da privuče baš toliko publike. Uvek mogu da se zakupe neke manje hale, po manjim gradovima.

A ti gradovi mogu i da se dogovore sa RTS-om oko posebne cene zakupa, ipak su većina tih hala po gradovima državno vlasništvo. Kako se HRT dogovorio sa Opatijom.

Jedina mana koju ja u varijanti sa održavanjem PzE van dvorane vidim je taj tehnički aspekt, mada opet čim RTS sarađuje sa Sky Music-om koji ima i više iskustva i bolju tehniku mislim da bi to ispalo kud i kamo bolje od HRT-a. Hrvati su sami radili čitav projekat i opet je ispalo podnošljivo sa tehničkog aspekta.

Je l ziva ona producentska kuca Emotion sto su radili Velikog Brata i one silne neke stvari? Pa brt oni bi sasvim solidaris to upakovali

Status
Not open for further replies.
Back